Bindweefsel massage

Deze massage optimaliseert de doorbloeding, zuurstofopname, afvoer van afvalstoffen en de glans, egaliteit en algehele conditie van de huid. Tevens verstevigt deze massage het onderhuids bindweefsel.


Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt een zeer dun laagje van de huid verwijderd waardoor een nieuwe, jonge en stralende huid vol vitaliteit ontstaat. De huid wordt optimaal gehydrateerd en zal strakker en egaler eruit zien.


Fruitzuren

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen in de huid en stimuleren de snelheid van de huidcellen.


Mirco needling

Door gecontroleerd microscopische kleine gaatjes te maken in de huid zal het natuurlijke genezingsproces op gang komen. De natuurlijke vernieuwing van de huid word gestimuleerd en de huid wordt weer voorzien van nieuw collageen.


Energy Bootcamp

(Bindweefsel massage met ampul kuur van 4 behandelingen)

Door de intensieve bindweefsel massage raakt de huid beter doorbloed, werkstoffen worden direct sneller opgenomen. We gebruiken een ampul voor een intensieve oppepper! De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren.

Huidanalyse, Reiniging, Diepte reiniging, ampul, bindweefselmassage, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Energy Bootcamp 2.0

(Bindweefsel massage met ampul en microdermabrasie of micro needling kuur van 4 behandelingen)

Door de combinatie van microdermabrasie/micro needling en de bindweefsel massage raakt de huid beter doorbloed, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er, naarmate de kuur vordert, steeds gladder en beter uit zien. De huidconditie zal aanzienlijk beteren.

Huidanalyse, Reiniging, Diepte reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie of microneedling, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Anti-age

(Bindweefsel massage met ampul, microdermabrasie/micro needling en fruitzuren kuur van 6 behandelingen)

Gegarandeerd rimpelvermindering! Door de krachtige fruitzuren, intensieve bindweefsel grepen en door de unieke cenzaa producten creëert u een vernieuwende huid zonder oneffenheden. Door de combinatie van de microdermabrasie/micro needling, fruitzuren en bindweefsel massage boost u de huid en geeft de huid een extra lift! Ook bekent al de jaarlijkse kuur.

Huidanalyse, Reiniging, Diepte reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie, fruitzuren, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Anti-age 2.0

(Bindweefsel massage met ampul, microdermabrasie/micro needling, fruitzuren en het botuline masker kuur van 6 behandelingen)

Deze top of de bill behandeling garandeert rimpelvermindering!! Door de combinatie van alle werkstoffen, de nieuwste technieken en het botuline masker met het botox effect creëren wij prachtige resultaten! Ook bekent al de jaarlijkse kuur om uw huid in TOP conditie te houden!

Huidanalyse, Reiniging, Diepte reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie of micro needling, fruitzuren, Botuline masker, afsluiting met dag/nacht verzorging.

 


Acne

(Ampul en fruitzuren kuur 6 behandelingen)

Heeft u last van een vette huid met veel onzuiverheden of acne? De huidflora is flink verstoord, de huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Als de heftige ontstekingen weg zijn en er blijven littekens over dan kan er gekeken worden om na de kuur nog door te gaan met microdermabrasie of micro needling om te littekens te verminderen.

Huidanalyse, Reiniging, Diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, Cenzaa power enzyme peel, fruitzuren, ampul, afsluiting met dag/nacht verzorging  & voedingstips.


Acne 2.0

(Ampul, fruitzuren en microdermabrasie kuur 6 behandelingen)

Onderhuidse verstoppingen, littekens en een onrustige huid zonder grote ontstekingen? De huid is uit balans en smeer je op dit moment een dikke laag make-up om de huid te verbergen? Dat is verleden tijd na deze kuur!! Door deze unieke combinatie zal de huidstructuur zich verfijnen en zal er een rustiger huidbeeld ontstaan.

Huidanalyse, Reiniging, Diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, Cenzaa power enzyme peel, fruitzuren, ampul, microdermabrasie, afsluiting met dag/nacht verzorging  & voedingstips.


Eye Beauty Flash

(Microdermabrasie of micro needling, bindweefsel, fruitzuren en het botuline masker kuur van 5 behandelingen)

Met deze behandeling vermindert uw rimpelvorming rondom de ogen. Zeg ja tegen een stralende oog opslag! Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik en een jongere uitstraling. De combinatie van de 3 intensieve behandeltechnieken verbeteren de oogopslag optimaal! (Ook los te boeken tijdens een wellness behandeling)

Huidanalyse, Reiniging van de ogen, bindweefsel massage, microdermabrasie,  fruitzuren, botuline eye look masker, afsluiting met oogcrème.


Firming & Repair

(Bindweefsel, microdermabrasie of micro needling en fruitzuren hals & decolleté kuur van 4 behandelingen)

Time to controle your… Hals & decolleté! Deze huidwens komen we steeds vaker tegen in de salon. De natuurlijke mini face-lift voor hals en decolleté. Met de microdermabrasie biedt u uw huid ultieme beleving waardoor rimpelvorming aanzienlijk vermindert en zonschade wordt aangepast. Uw huid zal steviger aanvoelen door de bindweefsel massage.

Huidanalyse, Reiniging van de hals en decolleté, bindweefsel massage, microdermabrasie/micro needling,  fruitzuren, afsluiting met de hals en decolleté verzorging.


Whitening & Brightening

(Microdermabrasie en fruitzuren kuur 6 behandelingen)

Vertoont uw huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkenloze huid! Let op, boek altijd eerst een intake gesprek want pigmentvlekken hebben verschillende oorzaken en kunnen niet altijd verminderd worden.

Huidanalyse, Reiniging, microdermabrasie,  fruitzuren, masker met fruitzuren, afsluiting dag/nacht verzorging.