Een toekomst waarin huidveroudering verleden tijd is?

Het beautyideaal anno 2020 is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar het uitgangspunt is uw eigen gezicht, uw eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Microneedling en brengt hiermee het thema ‘anti-aging’ naar een heel nieuw level.


Kies voor resultaat!

Acnelittekens, rimpels en pigmentvlekken? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de Huidtherapeut terecht. Dat hoeft niet meer, want de Cenzaa Skin Therapist en Cenzaa Cosmedical Therapist zijn professioneel opgeleid om uw huid op meerdere fronten te behandelen. Kies voor Microneedling met resultaatgerichte producten in unieke luchtdichte verpakking!


Microneedling PEN

De Cenzaa Microneedlingpen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van kleine, vibrerende naaldjes. Daardoor worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageenproductie. Daarnaast wordt de natuurlijke vernieuwing van de huid gestimuleerd, waardoor de kuurproducten maximaal worden opgenomen.

Deze behandeling kan eenmalig worden ingezet om het huidbeeld op te frissen maar om echt huidproblemen aan te pakken is een kuur van 6-8 weken aan te raden.