Ons team

Nancy van BeautyFit Zaandam

Nancy is een zeer enthousiaste schoonheidsspecialiste! Sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialsite. In 2008 is Nancy haar eigen schoonheidssalon gestart aan huis, onder de naam schoonheidssalon Nance. Kwaliteit dat is waar het om draait bij BeautyFit, daarom wordt er kritisch gekeken naar het aanbod aan producten en behandelingen in de Beautysalon. Met veel liefde en passie werken wij met de merken Cenzaa & LavieSage.

Nancy haar quote: Believe in the Beauty of your Dreams!

 


Roy van BeautyFit Zaandam

Roy is altijd al bedreven geweest in sporten en is begonnen met fitness op jonge leeftijd. Daarna kwam boksen op zijn pad wat hij 5 jaar lang op wedstrijd niveau met veel passie heeft gedaan. Ook rende hij vele hardloop wedstrijden mee en heeft hij diverse andere sporten gedaan waaronder survivaltraining. Toen hij dit steeds minder ging doen bezocht hij steeds vaker de sportschool voor krachttraining en massa opbouw.
Bodybuilding, Fitness en een gezonde lifestyle is ondertussen een deel van zijn leven geworden. De passie, ervaring en kennis wilt hij graag delen met anderen. Helaas geeft Roy geen les meer vanaf 1 December 2017. Maar richt hij zich volledig op zijn timmer bedrijf, www.bakx-timmerwerk.nl

Roy zijn qoute: Become The Strongest Version of Yourself!

 


Sabine van BeautyFit Zaandam

Bedankt!
Ik heb de afgelopen 1,5 jaar met heel veel plezier bij BeautyFit gewerkt. Veel leuke mensen mogen ontmoeten, veel geleerd en een hele leuke tijd gehad samen met Nancy.
Ik wil jullie bedanken voor de fijne momenten tijdens onze behandelingen en ik wens jullie allemaal het beste voor wat nog komen gaat.
Heel veel liefs,
Sabine


Het ontstaan van BeautyFit Zaandam

12 jaar geleden zijn de eerste stappen voor een eigen bedrijf gezet. Nancy is in die tijd begonnen met een ‘nagelstudio’ onder de naam Nancy’s Beauty Place. Al snel groeide de liefde voor het vak schoonheidsspecialiste en ging Nancy starten met de opleiding. In 2008 zette Nancy haar ‘schoonheidssalon Nance’ op en zo groeide ze het vak in en werd ze een echte onderneemster!

Roy begeleidde vanuit huis en in de sportschool wel vaker jongens die in de sportwereld meer wilde bereiken. Vrouwen die graag wilde afvallen konden ook bij hem terecht voor voeding’s begeleiding.

Samen 1 bedrijf: In 2013 waren het nog mooie dromen en 1 september 2014 opende wij de deuren van ons bedrijf! Helemaal tot rust komen bij Beauty én werken aan je lichaam / conditie bij Fit. Schoonheidssalon en personal training’s ruimte voor diverse groepslessen en persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en coaching.

In 2018 gaat het roer om, met enorm veel pijn in het hart sluiten wij het sport gedeelte van ons bedrijf. En dat terwijl het zo’n groot succes was! Soms kan je niet verder groeien en moet je dingen loslaten zodat er weer andere deuren open gaan. En dat gaat ook gebeuren, begin 2018 verbouwen wij de sportruimte en maken hier 2 behandelruimtes van. Beauty gaan wij uitbreiden en in deze branche onze krachten bundelen met zelfstandige ondernemers. Wat er allemaal bij komt is nog niet bekent maar zodra wij dit weten zullen wij dit natuurlijk met iedereen delen!