30% korting op elke donderdag in de maand September!
Iedere donderdag  van 9:00 tot 17:00 kun je een afspraak inplannen  voor je wenkbrauwen, wimpers en een heerlijke footspa behandeling met 30% korting. Deze behandelingen worden uitgevoerd door mij ( Sabine) onder toezicht van Maaike. Maaike is vorige jaar geslaagd voor deze behandelingen en kan mij daar goed in gaan begeleiden.

De behandelingen die ik zal gaan uitvoeren zijn
–    Brow Shaping
–    Brow Shaping + Tinting
–    Brow Lifting
–    Brow Shaping + Henna tint
–    Brow tint
–    Lash lift
–    Lash lift + tinting
–    Lash tinting
–    Waxen gezicht
–    FootSpa Brons
–    FootSpa Goud

Op school ben ik al geslaagd voor de voetbehandelingen en ben ik bezig met de gezichtsbehandelingen, hier valt ook onder de wenkbrauwen, wimpers en het harsen van de bovenlip. Ik hoop dat ik je tevreden naar huis kan laten gaan nadat je één van deze behandelingen bij mij hebt gehad.

Ik zie jullie graag snel op de donderdag in de salon!

Liefs, Sabine

 

P.s. Bij het online boeken kies dan medewerker Maaike/Sabine

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!