30% korting op elke donderdag in de maand September!
Iedere donderdag  van 9:00 tot 17:00 kun je een afspraak inplannen  voor je wenkbrauwen, wimpers en een heerlijke footspa behandeling met 30% korting. Deze behandelingen worden uitgevoerd door mij ( Sabine) onder toezicht van Maaike. Maaike is vorige jaar geslaagd voor deze behandelingen en kan mij daar goed in gaan begeleiden.

De behandelingen die ik zal gaan uitvoeren zijn
–    Brow Shaping
–    Brow Shaping + Tinting
–    Brow Lifting
–    Brow Shaping + Henna tint
–    Brow tint
–    Lash lift
–    Lash lift + tinting
–    Lash tinting
–    Waxen gezicht
–    FootSpa Brons
–    FootSpa Goud

Op school ben ik al geslaagd voor de voetbehandelingen en ben ik bezig met de gezichtsbehandelingen, hier valt ook onder de wenkbrauwen, wimpers en het harsen van de bovenlip. Ik hoop dat ik je tevreden naar huis kan laten gaan nadat je één van deze behandelingen bij mij hebt gehad.

Ik zie jullie graag snel op de donderdag in de salon!

Liefs, Sabine

 

P.s. Bij het online boeken kies dan medewerker Maaike/Sabine

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/