bindweefselmassage-groot

De strijd tegen rimpels

Bindweefsel massage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Door de intensieve bindweefselgrepen wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en wordt de huid aangezet tot cel vernieuwing. In combinatie met bijzondere therapeutische werkstoffen van Cenzaa is het de manier om rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, mond, hals en decolleté te lijf te gaan.


Het resultaat is een ware verjonging van de huid

werkstoffen uit crèmes, serums e.d. worden veel beter opgenomen en getransporteerd. Rimpels, fijne lijntjes en kleine littekens worden van binnenuit door uw eigen huid hersteld. Uw huid ziet er frisser, jonger, strakker en egaler uit.

Door deze massage in kuurverband toe te passen, verhoogt u de werkzaamheid en zal deze het eindresultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen!


Bewezen effecten

  • Regeneratie: verbetering van de huidconditie en daardoor huidversteviging
  • Rimpelvermindering
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Afname van de bindweefselspanning
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Positieve invloed op de huidweerstand


Behandelingen

Tijdens iedere bindweefsel massage adviseren wij gebruik te maken van een ampul. Dit ampul is onze tussen stof om mee te masseren en zorgt voor een betere opname en resultaat na de behandeling

Energy Bootcamp

(Bindweefsel massage met ampul kuur van 4 behandelingen)

Door de intensieve bindweefsel massage raakt de huid beter doorbloed, werkstoffen worden direct sneller opgenomen. We gebruiken een ampul voor een intensieve oppepper! De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren.

Huidanalyse, Reiniging, ampul, bindweefselmassage, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Energy Bootcamp 2.0

(Bindweefsel massage met ampul en microdermabrasie of micro needling kuur van 4 behandelingen)

Door de combinatie van microdermabrasie/micro needling en de bindweefsel massage raakt de huid beter doorbloed, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er, naarmate de kuur vordert, steeds gladder en beter uit zien. De huidconditie zal aanzienlijk beteren.

Huidanalyse, Reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie of microneedling, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Anti-age

(Bindweefsel massage met ampul, microdermabrasie/micro needling en fruitzuren kuur van 6 behandelingen)

Gegarandeerd rimpelvermindering! Door de krachtige fruitzuren, intensieve bindweefsel grepen en door de unieke cenzaa producten creëert u een vernieuwende huid zonder oneffenheden. Door de combinatie van de microdermabrasie/micro needling, fruitzuren en bindweefsel massage boost u de huid en geeft de huid een extra lift! Ook bekent al de jaarlijkse kuur.

Huidanalyse, Reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie, fruitzuren, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Anti-age 2.0

(Bindweefsel massage met ampul, microdermabrasie/micro needling, fruitzuren en het botuline masker kuur van 6 behandelingen)

Deze top of de bill behandeling garandeert rimpelvermindering!! Door de combinatie van alle werkstoffen, de nieuwste technieken en het botuline masker met het botox effect creëren wij prachtige resultaten! Ook bekent al de jaarlijkse kuur om uw huid in TOP conditie te houden!

Huidanalyse, Reiniging, ampul, bindweefselmassage, microdermabrasie of micro needling, fruitzuren, Botuline masker, afsluiting met dag/nacht verzorging.


Eye Beauty Flash

(Microdermabrasie of micro needling, bindweefsel, fruitzuren en het botuline masker kuur van 5 behandelingen)

Met deze behandeling vermindert uw rimpelvorming rondom de ogen. Zeg ja tegen een stralende oog opslag! Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik en een jongere uitstraling. De combinatie van de 3 intensieve behandeltechnieken verbeteren de oogopslag optimaal! (Ook los te boeken tijdens een wellness behandeling)

Huidanalyse, Reiniging van de ogen, bindweefsel massage, microdermabrasie,  fruitzuren, botuline eye look masker, afsluiting met oogcrème.


Firming & Repair

(Bindweefsel, microdermabrasie of micro needling en fruitzuren hals & decolleté kuur van 4 behandelingen)

Time to controle your… Hals & decolleté! Deze huidwens komen we steeds vaker tegen in de salon. De natuurlijke mini face-lift voor hals en decolleté. Met de microdermabrasie biedt u uw huid ultieme beleving waardoor rimpelvorming aanzienlijk vermindert en zonschade wordt aangepast. Uw huid zal steviger aanvoelen door de bindweefsel massage.

Huidanalyse, Reiniging van de hals en decolleté, bindweefsel massage, microdermabrasie/micro needling,  fruitzuren, afsluiting met de hals en decolleté verzorging.

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein