Botox, fillers en huidverbetering door CN Aesthetics.

Nu ook rimpelbehandelingen met botox en fillers door BIG-geregistreerd huisarts en cosmetisch arts Christa Nieuwenhuizen van CN Aesthetics. Christa is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde), het keurmerk in Nederland voor cosmetisch artsen voor injectables, botox en fillers.

 Christa heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daarna de specialisatie tot huisarts afgerond bij het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Tot 2018 heeft zij als waarnemend huisarts gewerkt. Al tijdens deze werkzaamheden ontstond een grote interesse in de cosmetische geneeskunde en in 2018 besloot zij zich volledig te richten op het cosmetisch vak. Door middel van een interne opleiding bij Injectable Klinieken Amsterdam en diverse trainingen en workshops is zij opgeleid tot cosmetisch arts. Naast haar vaste werkzaamheden als cosmetisch arts bij Injectable klinieken Amsterdam richtte ze in 2018 haar eigen bedrijf op; CN Aesthetics. Op verschillende locaties voert ze behandelingen met injectables uit gericht op huidverbetering en het verminderen van rimpels, lijntjes en volumeverlies.

Over Botox

Botuline toxine is een uit de natuur verkregen eiwit. Dit gezuiverde eiwit zorgt er na injectie voor dat de signaaloverdracht tussen zenuw en spier wordt geblokkeerd. Hierdoor ontspant de spier zich en verminderen de gezichtslijnen en rimpels die door de spiertrekkingen zijn ontstaan.

Een behandeling met Botox bestaat vaak uit een aantal kleine injecties en duurt gemiddeld 15 minuten. De verzwakking van de behandelde spieren begint na enkele dagen merkbaar te worden en is na ongeveer 2 weken maximaal. Het effect houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan. Bij herhaling kan het effect langer aanhouden indien men de spier niet volledig laat herstellen van het effect.

Eventuele bijwerkingen zoals roodheid, blauwe plekjes, hoofdpijn en onbedoelde beïnvloeding van aangrenzende spieren zijn vervelend maar komen zelden voor en zijn altijd van tijdelijke aard. Allergische reacties zijn zeer zeldzaam.

De eerste 24 uur na de behandeling wordt geadviseerd;

 • niet te wrijven, drukken of te masseren in het behandelde gebied
 • niet te sporten
 • geen sauna of zonnebank te bezoeken en voorzichtig te zijn met zonlicht van buiten
 • geen alcohol te nuttigen

CN Aesthetics maakt voor de behandelingen gebruik van het A-merk Bocouture, de meest zuivere vorm van botuline toxine.


Wij bieden botox behandelingen aan voor de volgende gebieden en indicaties:

 • Voorhoofd
 • Frons
 • Kraaienpootjes
 • Wenkbrauwlift
 • Mondhoeken
 • Kin
 • Neusrimpels (bunnylines)
 • Oksels (overmatig zweten)
 • Kaak (tandenknarsen)
 • Migraine

Over Profhilo

Profhilo is een nieuwe en veelbelovende behandeling die gebruikt wordt om de huid te verbeteren en te verjongen.

Profhilo is een anti-aging product met puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Het grote voordeel van Profhilo is dat je de huid kunt verbeteren en verjongen zonder het volume en de contouren van het gezicht te veranderen. Het zet je eigen huid aan het werk!

Profhilo stimuleert de aanmaakt van collageen, elastine en zelfs vetweefsel (bioremodeling). Hierdoor is het geschikt om je huid te verbeteren en te verstevigen maar werkt het ook tegen verslapping van de huid. Niet alleen in het gezicht maar ook in de hals, het decolleté en de handen. Het geeft een heel natuurlijk resultaat; een stevige huid met een frisse glans!

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Omdat je huid het werk zelf doet zie je het eerste resultaat na zo’n 4 tot 6 weken. Behandeling van het gezicht vindt plaats door middel van 5 kleine injecties aan elke zijde. Door het natuurlijke materiaal is de kans op bijwerkingen zeer gering.

 

Meer info en tarieven?

 Kijk voor meer informatie over behandelingen en de actuele tarieven op onze website; www.cn-aesthetics.nl en volg ons op Facebook voor de allerlaatste nieuwtjes en eventuele aanbiedingen!

 

Hoe maak ik een afspraak?

Wil je een afspraak maken voor een van bovenstaande behandelingen of een vrijblijvend gratis consult?  Maak dan gerust online een afspraak via www.cn-aesthetics.nl. Je mag natuurlijk ook bellen met Christa op telefoonnummer 06-38216600 of een mailtje sturen naar info@cn-aesthetics.nl.

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein