Botox, fillers en huidverbetering door CN Aesthetics.

Nu ook rimpelbehandelingen met botox en fillers door BIG-geregistreerd huisarts en cosmetisch arts Christa Nieuwenhuizen van CN Aesthetics. Christa is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde), het keurmerk in Nederland voor cosmetisch artsen voor injectables, botox en fillers.

 Christa heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daarna de specialisatie tot huisarts afgerond bij het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Tot 2018 heeft zij als waarnemend huisarts gewerkt. Al tijdens deze werkzaamheden ontstond een grote interesse in de cosmetische geneeskunde en in 2018 besloot zij zich volledig te richten op het cosmetisch vak. Door middel van een interne opleiding bij Injectable Klinieken Amsterdam en diverse trainingen en workshops is zij opgeleid tot cosmetisch arts. Naast haar vaste werkzaamheden als cosmetisch arts bij Injectable klinieken Amsterdam richtte ze in 2018 haar eigen bedrijf op; CN Aesthetics. Op verschillende locaties voert ze behandelingen met injectables uit gericht op huidverbetering en het verminderen van rimpels, lijntjes en volumeverlies.

Over Fillers

Rimpels, plooien en lijntjes kunnen verzacht worden met een zogenaamde filler. Een filler is een vulmiddel op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid, het geeft de huid zijn stevigheid en zorgt voor hydratatie van de huid.

Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit en hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af waardoor de huid slapper wordt en rimpeltjes ontstaan.

Omdat fillers dus gebaseerd zijn op het lichaamseigen hyaluronzuur is de kans op allergische reacties heel klein en zal het hyaluronzuur ook weer volledig worden afgebroken. Dit betekent dat u gemiddeld zo’n 9 tot 12 maanden plezier van uw filler heeft.

Wij bieden behandeling met fillers aan voor o.a. de volgende gebieden:

  • lippen
  • marionetlijnen
  • neuslippenplooi
  • wangen/jukbeenderen
  • rokerslijntjes rond de lippen

Over Profhilo

Profhilo is een nieuwe en veelbelovende behandeling die gebruikt wordt om de huid te verbeteren en te verjongen.

Profhilo is een anti-aging product met puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Het grote voordeel van Profhilo is dat je de huid kunt verbeteren en verjongen zonder het volume en de contouren van het gezicht te veranderen. Het zet je eigen huid aan het werk!

Profhilo stimuleert de aanmaakt van collageen, elastine en zelfs vetweefsel (bioremodeling). Hierdoor is het geschikt om je huid te verbeteren en te verstevigen maar werkt het ook tegen verslapping van de huid. Niet alleen in het gezicht maar ook in de hals, het decolleté en de handen. Het geeft een heel natuurlijk resultaat; een stevige huid met een frisse glans!

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Omdat je huid het werk zelf doet zie je het eerste resultaat na zo’n 4 tot 6 weken. Behandeling van het gezicht vindt plaats door middel van 5 kleine injecties aan elke zijde. Door het natuurlijke materiaal is de kans op bijwerkingen zeer gering.

 

Meer info en tarieven?

 Kijk voor meer informatie over behandelingen en de actuele tarieven op onze website; www.cn-aesthetics.nl en volg ons op Facebook voor de allerlaatste nieuwtjes en eventuele aanbiedingen!

 

Hoe maak ik een afspraak?

Wil je een afspraak maken voor een van bovenstaande behandelingen of een vrijblijvend gratis consult?  Maak dan gerust online een afspraak via www.cn-aesthetics.nl. Je mag natuurlijk ook bellen met Christa op telefoonnummer 06-38216600 of een mailtje sturen naar info@cn-aesthetics.nl.

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein