1514730389

Vind jij edelstenen mooi en interessant?

‘Ontdek de energie en heling van stenen’

Rustgevende en helende sessies met edelstenen en kristallen, die helpen de balans in lichaam en geest te herstellen.

Edelstenen, mineralen en kristallen

We beginnen ons nog maar net te realiseren welke mogelijkheden edelstenen, mineralen en kristallen bieden voor het vergroten van ons nieuw ontwaakte bewustzijn. Kristallen zijn ‘levende dingen’: ademend, communicerend, glanzend, pulserend. Ze zenden krachtige vibraties en energie uit , die ons hele wezen kunnen beïnvloeden. Ze kunnen lichaam en geest genezen, in evenwicht brengen en op elkaar afstemmen. Kristallen hebben vaak miljoenen jaren nodig om zich te vormen. Ieder kristal ontwikkelt hierbij zijn eigen unieke resonantie of vibratie.

Om goed te kunnen functioneren in deze snel veranderende wereld, is het nodig dat de mens rust en harmonie vindt in zichzelf. De kracht van het mineralenrijk kan ons helpen het interne evenwicht te hervinden of te handhaven, en zo te komen tot een gezond, harmonieus en gelukkig bestaan.

Het uitgangspunt van de therapie die ik geef is dat bijna elk verstoord evenwicht dat wij ervaren, kan worden hersteld door elementen uit het mineralenrijk. Ze vormen het hart van de aarde, waaruit alles groeit. Mensen zijn opgebouwd uit dezelfde elementen als de aarde. Wij zijn dus niet van de aarde gescheiden, maar er mee verbonden middels onze structuur en ons energieveld. Net als de aarde is de mens opgebouwd uit mineralen.

Hoe werkt het?

Vandaag de dag leren we de helende kracht van kristallen opnieuw toepassen ter preventie of genezing. Kristallen kunnen worden gebruikt om genezende energieën via mij naar jou te sturen, of ze kunnen op specifieke delen van jouw lichaam geplaatst worden, die behandeling nodig hebben. Kristallen en edelstenen werken voornamelijk op basis van de trillingen die zij afgeven en de kleur eigenschappen van de steen.

Kristalbehandelingen brengen het energieveld van het lichaam in balans en harmoniseren de werking van de chakra’s, om zo het algehele gevoel van welzijn te bevorderen en het zelf genezend vermogen van het lichaam op gang te brengen.

Kristallen en edelstenen werken op basis van de trillingen die zij afgeven en de kleureigenschappen die ze hebben. Bij de kristaltherapie die ik geef maak ik gebruik van verschillende methodes:

  • Het opleggen van kristallen en edelstenen (op de plaats van pijn of aandoening, op de chakra’s of om de persoon heen);
  • Meditaties met behulp van kristallen;
  • Visualisaties met behulp van kristallen
  • Kristaladvies- en verkoop op maat.

 

Combinatiesessies

Kristaltherapie laat zich combineren met nagenoeg elke holistische geneeswijze. Ik neem de kristaltherapie daarom vaak mee in mijn Holistische Coaching. Natuurlijk is de therapie ook heel fijn te gebruiken als een op zichzelf staande behandeling die ervoor zorgt dat je jouw interne evenwicht weer hervindt door de werking van de kristallen.

Tarief

Een losse behandeling duurt 60 minuten en kost €65

Het tarief van de Kristaltherapie in combinatie met Holistische Coaching vindt je op de pagina Holistische Coaching.

Hoe maak ik een afspraak?

Via mijn online agenda, zie hieronder

Telefonisch: 06 218 398 65 / 06 450 463 38
website: www.dechiefhappinessofficer.nl

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein