microdermabrasie-groot-2

Microdermabrasie de Diamond Touch

OOGVERBLINDENDE RESULTATEN IN 15 MINUTEN ZONDER CHIRURGIE

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door de huidveroudering kan er een doffe tint en fijne lijntjes ontstaan. De Diamond Touch behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie, dit is direct zichtbaar na 1 behandeling! Doordat wij direct foto’s maken voor en na de behandeling kunt u dit zelf zien.

Door gebruik te maken van de Cenzaa Diamond Touch wordt uw huid op een veilige én effectieve manier behandeld. Uw huid wordt gecontroleerd gepeeld met de diamanten tip waarbij een krachtig huidopbouwend en huidherstellend serum wordt ingesluisd. Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. U ervaart direct een frisse en gezond huidteint. Na de volledige kuur heeft uw huid haar mooie, stralende en stevige structuur terug.

Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt binnen de dermatologie en de huidtherapie veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek. De volgende indicatie’s kunnen behandeld worden met microdermabrasie:

  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Pigmentvlekken
  • Zonbeschadigde huid
  • Acne huid, onzuivere huid
  • Acne litteken
  • Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
  • Verstopte, vergrote poriën
  • Littekens
  • Striae
  • Rokershuid

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling is de huid lichtelijk rood. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 24 uur is de meeste roodheid weg (het lijkt of u flink gesport heeft omdat de huid licht egaal rood is). Het kan zijn dat de huid na 2 dagen licht gaat schilferen. De Diamond Touch kan zeer goed gecombineerd worden met bindweefselmassage en/of fruitzuur,chemische peeling (AHA) om een zo optimaal resultaat te bereiken.


Advies na behandeling

Vermijd direct zonlicht op de huid enkele weken voor en na de behandeling met een hoge beschermingsfactor. Na de behandeling is de natuurlijke beschermlaag tegen UV-straling van de huid vermindert waardoor er eerder verbranding en pigmentverschuiving door de zon kunnen ontstaan. De Cenzaa creme bevatten al een basis zonfactor maar dit is niet voldoende na een Diamond behandeling. De Cenzaa sunshine is zeer geschikt om te gebruiken na de behandeling en beschermd uw huid volledig.


Aantal behandelingen

Voor een intensieve behandeling kan de Diamond Touch ingezet worden als kuur behandeling afhankelijk van de wensen. De huidconditie verbetert bij iedere behandeling, daarom kan de Diamond tijdens iedere gezichtsbehandeling worden ingezet. Het aantal behandeling per indicatie kan variëren tussen de 5 en 15. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk het advies voor het aantal behandeling op te volgen.


Na de behandeling

De huid kan voelen alsof je te lang in het zonnetje hebt gezetten, dit gevoel trek vaak binnen een uur weer weg. De huid kalmeren en herstellen met de aanbevolen crèmes en elke dag gebruik maken van het Cenzaa 6 stappenplan.

Een huidcyclus duurt gemiddeld 30 dagen, 1 keer per maand een intensieve reiniging met de Diamond Touch zorgt voor een mooie huid het hele jaar door!
Bekijk hier ook ons stappenplan voor een mooie huid…


Maak kennis met uw nieuwe verslaving!

Tip: Combineer de Diamond Touch behandeling met uw wellness gezichtsbehandeling, natuurlijk ook als lossen behandeling te boeken!

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein