ME Line

Me-Line is een innovatieve behandelmethode die zich volledig richt op het aanpakken van alle vormen van hyperpigmentatie. Wat Me-Line nog specialer maakt, is dat het niet alleen pigmentvlekken vermindert, maar ook een sterk huidverjongend effect heeft. Deze unieke behandelmethode wordt aangeboden in een kuurvorm.

Naast de behandelingen biedt Me-line een uitgebreide reeks huidverhelderende producten. Het gebruik ervan is eenvoudig en de behandelingen leveren snel zichtbare resultaten op.

De ME Line-kuur bestaat uit twee onderdelen:

  1. Behandelingen in onze salon.
  2. Een thuispakket met zes therapeutische ME Line-producten

Thuisproducten ME Line
Het consequent gebruik van effectieve producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. Zonder het gebruik van de juiste producten zullen wij niet behandelen. Na het starten van de kuur zult u van ons een smeerschema ontvangen. Zo weet u altijd welk product u wanneer moet gebruiken.

ME line Gentle foam
Een reiniging voor professioneel en thuisgebruik, die de huid voorbereidt op de professionele behandelingen en de resultaten helpt optimaliseren. MELINE Gentle Foam versterkt de communicatie tussen de cellen, waardoor de intercellulaire ruimtes worden voorbereid op de actieve ingrediënten. Daarnaast heeft het een regenererend effect en vermindert het glycatie en oxidatieve processen. De eerste stap om de biochemische reacties, die de melanocyten kunnen stimuleren, te controleren.

ME Line 02 DAY
De combinatie van de actieve werkstoffen die dit product bevat vernietigt de activiteit van het tyrosinase enzym, dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van overtollig pigment. Het lost pigment als het ware op in de opperhuid en stimuleert de celvernieuwing. Belangrijk is om alleen de pigmentvlekken aan te stippen en het product slechts gedurende het behandeltraject gebruiken.

ME Line 02 NIGHT
Een geconcentreerd en huidverhelderend serum voor ‘s nachts. Het werkt preventief op de intracellulaire werking van pigment door bepaalde enzymen te blokkeren. U kunt het over het hele gezicht aanbrengen.

ME Line 03 MOIST
Een geconcentreerd occlusief serum voor vochtregulering en celregeneratie. Complete en gefragmenteerde hyaluronzuur-moleculen herstellen de vochtbalans, herorganiseren de huid, stimuleren herstel van de cellen en brengen de doorbloeding in balans. ME Line 03MOIST zorgt ervoor dat de opname van actieve werkstoffen verbetert. Het serum dient altijd aangebracht te worden na dagelijkse ME Line-huidverbeteringsproducten.

ME Line 04 BB CREAM+SPF
Corrigerende en beschermende crème tegen UV schade met SPF30+ en een licht dekkend effect. Deze crème bevat actieve ingrediënten speciaal samengesteld om de huid te hydrateren en te verjongen met optimale UV-bescherming. Deze stoffen zijn universeel voor alle huidtypes en bestaat in twee verschillende kleuren: Light en Medium.

ME Line 05 HOME MASK
Een huidverhelderend masker om de professionele behandeling thuis voort te zetten. Het masker bevat krachtige werkstoffen met een antioxidanten werking. Door eenmaal per week het masker te gebruiken kan het behandelresultaat langer behouden blijven.