ME-Line

Me-Line is een innovatieve behandelmethode die zich volledig richt op het aanpakken van alle vormen van hyperpigmentatie. Wat Me-Line nog specialer maakt, is dat het niet alleen pigmentvlekken vermindert, maar ook een sterk huidverjongend effect heeft. Deze unieke behandelmethode wordt aangeboden in een kuurvorm.

Naast de behandelingen biedt Me-line een uitgebreide reeks huidverhelderende producten. Het gebruik ervan is eenvoudig en de behandelingen leveren snel zichtbare resultaten op.

De ME Line-kuur bestaat uit twee onderdelen:

  1. Behandelingen in onze salon.
  2. Thuis nazorg met ME-Line producten

Thuisproducten ME-Line
Het consequent gebruik van effectieve producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. Zonder het gebruik van de juiste producten zullen wij niet behandelen. Na het starten van de kuur zult u van ons een smeerschema ontvangen. Zo weet u altijd welk product u wanneer moet gebruiken.

Full face behandeling

Tijdens de Meline Full face behandeling wordt het hele gezicht behandeld. Het behandeltraject bestaat uit gemiddeld 3-8 behandelingen met een interval van 4-8 weken. Tijdens dit traject wordt er
er afgewisseld tussen intensieve peelings en de ID behandeling.

Op deze manier pakken we het pigment in alle lagen van de huid aan. Houd tijdens dit traject rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen na de behandeling, waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. Deze behandeling is zowel voor een donkere als lichte huid geschikt.

Het eindresultaat van het pigment behandeltraject wordt voor 50% bepaald door de professionele behandelingen en voor 50% door consequente thuisverzorging. Gedurende de hele kuur gebruik je daarom thuis de geadviseerde producten om de behandelingen te ondersteunen en zo het gewenste resultaat te behalen.

Dark Circles / donkere kringen behandeling

Het behandelen van pigmentvlekken rondom de ogen is vergelijkbaar met de Meline Face Treatment. Dit traject bestaat uit 3 peelings. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen na iedere behandeling, waarbij de huid rondom de ogen oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. Het is aan te raden om na deze kuur 1x per kwartaal een onderhoudsbehandeling te doen.

Het eindresultaat van het pigment behandeltraject wordt voor 50% bepaald door de professionele behandelingen en voor 50% door consequente thuisverzorging. Gedurende de hele kuur gebruik je daarom thuis de geadviseerde producten om de behandelingen te ondersteunen en het gewenste resultaat te behalen.

Spot behandeling

Een pigmentvlek die behandeld kan worden met de Meline Spot Treatment kun je herkennen aan scherpe randen. Je zou er als het ware met een pen een lijntje omheen kunnen tekenen. Bijvoorbeeld een ouderdomsvlek. De Spot Treatment is vaak een éénmalige behandeling waarbij we de pigmentvlek met zuren aanstippen. Hierdoor vormt er een korst op de plaats van de pigmentvlek. Na een aantal dagen komt het korstje los van de huid en daarmee het pigment. Na deze behandeling start je thuis met de nazorg. Het volledige genezingsproces duurt gemiddeld 4-8 weken.

Het eindresultaat van de Meline Spot Treatment wordt voor 50% bepaald door de professionele behandelingen en voor 50% door consequente thuisverzorging. Na de behandeling gebruik je daarom thuis de geadviseerde producten om de behandeling te ondersteunen en zo het gewenste resultaat te behalen.