omslagfoto-ryjvk

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights die jouw klant meeneemt op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland. Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil Massage is een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren. Met het Wrinkle Resist Eye Mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidheidstekenen zichtbaar.

Geurbeleving – welkomst ritueel – bijzondere reiniging’s rituelen – speciaal oog masker – Vitamine C boost massage met speciale koude cryo sticks – The Journey masker & massage – dream moment

Duur: 60 min.
Prijs: € 69,00

RYJVK – Allure of the lagoon

Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad waar je de aarde in haar puurste vorm ervaart: IJsland.
Cenzaa is afgereisd naar deze bijzondere bestemming om de kenmerken, cultuur en geheimen van deze plek om te toveren tot een limited edition collectie uit de Seasonsserie: RYJVK.
Door onontdekte ingrediënten en mineralen te gebruiken, weerspiegelen we sustainable chic in haar puurste vorm.

Wil je de RYJVK-producten zelf ervaren?

partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein