Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven.

Ik ben moeder van 2 kinderen ik woon in bovenkarspel en ik hou van dansen, crossfitten en het meeste van mijn tijd voel ik me dankbaar, succesvol en ben ik ontzettend enthousiast over mijn leven.

Ik breng een grote berg aan kennis & ervaring met mij mee omdat ik al langer dan 15 jaar ondernemer ben. Ik heb een succesvolle schoonheidssalon opgebouwd en inmiddels verkocht BeautyFit in Zaandam.

Ja en mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven!

 

Geloof jij erin dat je ALLES kunt bereiken wat je maar wilt? Ben jij klaar voor een succesvol leven vol geluk & overvloed?

Leven en ondernemen vanuit LIEFDE & PASSIE voor de diensten die jij levert, dan kan het niet anders dat GELUK & OVERVLOED als een rivier naar je toe stromen.

‘Go With The Flow, Follow Your Passion & Believe in the Beauty of Your Dreams’

 

Vanuit liefde INSPIREER ik je graag middels mijn podcast afleveringen waarin je meeneem in mijn flow (een Gelukkig & Vrij leven leef) én deel ik hoe ik mijn droomleven heb gemanifesteerd.

Klik hier om naar mijn podcast te luisteren

———————————-

 

Vanuit liefde MOTIVEER ik je graag middels mijn Instagram pagina. Misschien raak ik je maar onthoud dan dat ik alles geef/doe vanuit LIEFDE. Als er iets is dat jou raakt, dan is dit een weerspiegeling van jezelf. Juist dan mag je op dit gebied aan je eigen zelf gaan werken. Ik ben benieuwd!

Klik hier om naar mijn instagram pagina te gaan

———————————-

Vanuit liefde ACTIVEER ik je graag middels mijn coaching traject waarin persoonlijke begeleiding bovenaan staat en ik jou oprecht help tijdens jouw reis naar jouw dromen! Wat je dromen of wensen ook zijn, samen sta je sterk.
Klik hier om naar mijn andere website te gaan

 

Wat jouw dromen, wensen of doelen in het leven ook zijn, in de reis hiernaar toe kom je jezelf tegen.

Tijd om de verantwoordelijkheid van je eigen leven zelf weer in handen te nemen, de buiten wereld kan je niet veranderen. Jezelf wel!