Hi, mijn naam is Amber. Ik ben Holistisch Coach en Energetisch Therapeut. Vanaf zaterdag 2 november kun je mijn praktijk, De Chief Happiness Officer in Life, vinden in het pand van BeautyFit Zaandam!

De Chief Happiness Officer in Life, vinden in het pand van BeautyFit Zaandam

.
Valt het jou ook op dat steeds meer mensen moe en opgebrand beginnen te raken? Overal om je heen hoor je mensen die het zwaar vinden om in deze snel ontwikkelende maatschappij het hoofd boven water te houden.
.
Ik zie vooral bij vrouwen steeds meer twijfel en onzekerheid over wie ze zijn, en hoe ze eruit zien. Ze willen graag voldoen aan alle hoge verwachtingen van deze tijd. Ze vertrouwen steeds minder op hun intuïtie, terwijl dit innerlijke kompas juist de weg weet naar een prettig leven.
.
Bij ons allemaal zie je veiligheid en geborgenheid terug in onze gewoontes, rituelen, patronen en rollen die we in al die tijd hebben ontwikkeld. Dat masker wat je daarmee hebt opgezet is niet wie je in essentie bent. Hoe verder je verwijdert raakt van je ware ik, des te moeilijker je het gaat krijgen.
.
HET IS MIJN MISSIE OM JOU DICHTERBIJ JEZELF TE BRENGEN, ZODAT JE VAN DAARUIT WEER VERDER KUNT GROEIEN, EN JE LANGGEKOESTERDE WENSEN EN VERLANGENS VORM KUNT GAAN GEVEN…
.
Wil je meer weten? Kom dan zaterdag 2 november gelijk even binnenlopen voor een gratis kennismakingsgesprek 😊
.
Voor meer informatie verwijs ik je naar de pagina Behandelingen op de website van BeautyFit. Verder ben ik bereikbaar op 06-21839865 of via amber@dechiefhappinessofficer.nl.

Beauty behandelingen

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein