Helaas geven wij geen sportles meer, het was een groot succes en het pand werd al snel te klein voor al onze werkzaamheden.
Vanaf 2019 werken wij samen met diverse andere ondernemers (wij verhuren dus werkruimte) om zo meer te kunnen bieden onder 1 dak. En dat is ons aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een gezellig team om ons heen verzameld en werken allemaal binnen de muren van BeautyFit aan ons eigen vak/bedrijf.
Ben je benieuwd naar alle werkzaamheden die hier tegenwoordig worden uitgevoerd?

Kijk dan op de pagina van alle behandelingen.

 

  • Voordelig les krijgen van een personal trainer
  • Veel aandacht voor je houding
  • Kleine gezellige groep
  • Gevarieerde trainingen
  • Binnen & buiten sporten
  • Circuit trainingen (vervelen nooit)
  • Je tijden meten, zodat je ziet dat je verbetering boekt!
  • Voor meer resultaat kunt u ook terecht voor voedingscoaching

Een Personal trainer is iemand die de kwaliteiten en ervaring heeft om mensen te begeleiden met sporten. Een persoonlijke training wordt samen met jou opgesteld, a.d.h.v. van jouw lichamelijke conditie en wensen. Ieder mens is verschillend en daarom is juiste begeleiding belangrijk om sneller een doel te behalen. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de mensen die 3 jaar lid zijn bij een sportschool hun doel niet behalen. Wij bieden een goedkoper, efficiënter en effectiever alternatief!

Wil je graag een keertje een les proberen? Dat kan de hele maand Februari gratis!! Je kunt jezelf inschrijven door contact op te nemen met Personal trainer Roy Bakx op nummer 06 42 296 704 of een mailtje te sturen naar info@beautyfitzaandam.nl of op donderdag avond/Zaterdag binnen te lopen bij BeautyFit Zaandam.

Small group training
Wil je sporten in groepsverband, met veel aandacht voor je houding en trainingen? In een Small group training ga je samen met je personal trainer en met maximaal 5 andere personen aan de slag om een uur intensief te trainen.

De voordelen van Small group training zijn:
* Ideaal te combineren met Personal training om de kosten wat te verlagen
* Afwisselende trainingen, aangepast aan de wensen van de groep
* Gezellig en vooral motiverend om in een groep te trainingen
* Goede begeleiding omdat de groep niet te groot is
* Trainen met een personal trainer tegen een gunstig tarief