Helaas geven wij geen sportles meer, het was een groot succes en het pand werd al snel te klein voor al onze werkzaamheden.
Vanaf 2019 werken wij samen met diverse andere ondernemers (wij verhuren dus werkruimte) om zo meer te kunnen bieden onder 1 dak. En dat is ons aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een gezellig team om ons heen verzameld en werken allemaal binnen de muren van BeautyFit aan ons eigen vak/bedrijf.
Ben je benieuwd naar alle werkzaamheden die hier tegenwoordig worden uitgevoerd?

Kijk dan op de pagina van alle behandelingen.

 

Jouw wensen en doelen behalen op jouw niveau met de juiste training en een goed voedingsadvies! Je hoeft het niet alleen te doen…

Personal training
Een Personal trainer is iemand die de kwaliteiten en ervaring heeft om mensen te begeleiden met sporten. Een persoonlijke training wordt samen met jou opgesteld, a.d.h.v. van jouw lichamelijke conditie en wensen. Ieder mens is verschillend en daarom is juiste begeleiding belangrijk om sneller een doel te behalen. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de mensen die 3 jaar lid zijn bij een sportschool hun doel niet behalen. Wij bieden een goedkoper, efficiënter en effectiever alternatief!

De voordelen van trainen met een personal trainer zijn:
* Meetbare en op wens aangepaste doelen en trainingen
* Altijd gemotiveerd worden en blijven
* Sneller je doelen behalen met een goed voedingsadvies
* Persoonlijke trainingen aangepast en op maat voor jou
* Je staat er niet alleen voor
* 24/7 tips, hulp en motivatie!

Wat ga je doen in een personal training les? Dit hangt totaal van jou wensen en doelen af. De hele les wordt aan jou aangepast! Geen 1 les is hetzelfde, je zult je lichaam leren kennen en jezelf sterker maken. Je conditie gaat in een snel tempo omhoog en jouw doelen komen inzicht!

Je leert veel van een personal trainer. Als je jou doelen hebt bereikt samen met je personal trainer dan kan je zelf verder gaan. Je hebt de basis kennis, je weet hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren. De manier weet je om je doelen zelf te behalen. Je zult eindelijk trots zijn op jezelf!

Ben jij er klaar voor? Gaan jou dromen nu eindelijk werkelijkheid worden? Wees gerust… kom gewoon eens binnenlopen om te kijken wat wij te bieden hebben. Maak kennis met Roy, bespreek je doelen en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Heb je nog meer motivatie nodig? Neem een vriend of vriendin mee… scheelt ook nog eens in de kosten als jullie samen komen.