Jouw wensen en doelen behalen op jouw niveau met de juiste training en een goed voedingsadvies! Je hoeft het niet alleen te doen…

Personal training
Een Personal trainer is iemand die de kwaliteiten en ervaring heeft om mensen te begeleiden met sporten. Een persoonlijke training wordt samen met jou opgesteld, a.d.h.v. van jouw lichamelijke conditie en wensen. Ieder mens is verschillend en daarom is juiste begeleiding belangrijk om sneller een doel te behalen. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de mensen die 3 jaar lid zijn bij een sportschool hun doel niet behalen. Wij bieden een goedkoper, efficiënter en effectiever alternatief!

De voordelen van trainen met een personal trainer zijn:
* Meetbare en op wens aangepaste doelen en trainingen
* Altijd gemotiveerd worden en blijven
* Sneller je doelen behalen met een goed voedingsadvies
* Persoonlijke trainingen aangepast en op maat voor jou
* Je staat er niet alleen voor
* 24/7 tips, hulp en motivatie!

Wat ga je doen in een personal training les? Dit hangt totaal van jou wensen en doelen af. De hele les wordt aan jou aangepast! Geen 1 les is hetzelfde, je zult je lichaam leren kennen en jezelf sterker maken. Je conditie gaat in een snel tempo omhoog en jouw doelen komen inzicht!

Je leert veel van een personal trainer. Als je jou doelen hebt bereikt samen met je personal trainer dan kan je zelf verder gaan. Je hebt de basis kennis, je weet hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren. De manier weet je om je doelen zelf te behalen. Je zult eindelijk trots zijn op jezelf!

Ben jij er klaar voor? Gaan jou dromen nu eindelijk werkelijkheid worden? Wees gerust… kom gewoon eens binnenlopen om te kijken wat wij te bieden hebben. Maak kennis met Roy, bespreek je doelen en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Heb je nog meer motivatie nodig? Neem een vriend of vriendin mee… scheelt ook nog eens in de kosten als jullie samen komen.

Nancy Bakx

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein