Je hebt geen tijd om te luisteren naar jezelf.

Je bent Veelste druk met alles en iedereen om je heen.

Je hebt helemaal geen tijd om echt te voelen wat je voelt.

Het enige dat je voelt is stress en zelfs dat gevoel vind je vervelend en blijf je weg drukken of misschien nog erger je bent het aan het verdoven.

Waarom doe je jezelf dit aan? Waarom? Wat brengt het je door te blijven handen in het leven van stress?

Stress is een sluipmoordenaar daar moet je zo snel mogelijk van af. Soms zijn er bepaalde situaties die onwijs stressvol zijn. We maken het allemaal mee, de een erger als de ander. Maar besef je zelf je hebt altijd een keuze. De keuze hoe jij ermee om gaat bepaald je gedrag en daarbij je gevoel.

Er is altijd een keuze.

Hoe gelukkiger jij bent met jezelf hoe sterker jij bent als mens. Hoe sterker jij bent hoe meer je aan kan.

Gelukkig zijn met jezelf ben je in voor en tegenspoed.

In dit leven kan je niet alle dagen ‘geluk’ voelen.

Het leven zit vol met uitdagingen, levenslessen. Het is de vraag wanneer ontvang jij een uitdaging en hoe ga je de uitdaging aanpakken?

Komt er uitdaging op je pad terwijl je al ‘ongelukkig’ bent met jezelf of pak je een uitdaging aan terwijl je ‘gelukkig’ bent met jezelf?

Wie denk je dat er sterker is?

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven, ja jij ook!

Alles begint bij jezelf.

Je kunt doorgaan met zeggen dat het buiten je macht ligt, maar je kunt er ook wat aan gaan doen. Schoppen heeft geen zin.

Pak jezelf vast, vergeef jezelf, heel jezelf, laat alles los waar je geen invloed op heb en focus je op het aller belangrijkste in dit leven, jij!

Dat is geen egoïsme dat heet zelfliefde.

 

Neem de tijd om te luisteren naar je gevoel

Ik leef mijn mooiste leven al en ik daag je uit om samen met mij een geweldige reis te maken om jou diepste verlangens werkelijkheid te laten zijn.

Neem vanaf nu de verantwoordelijkheid over je eigen leven en LEEF jouw mooiste leven!

Hoe je met mij kunt samenwerken op dit moment…

  1. Meld je NU aan voor mijn 1:1 coaching traject via www.nancybakx.nl/coaching
  2. Super toffe cursus, waarin ik je leer hoe je gelukkig kunt zijn met jezelf. Waardoor geluk, vrijheid en overvloed de basis worden van jouw leven.

Ik kan je vertellen dat deze cursus alles omvat wat ik heb gedaan om van een burnout naar een vrij en gelukkig leven te gaan. Uit eigen ervaring weet ik precies wat ervoor nodig is om jou daarbij te helpen.