HOERA ! ! !

Ik heb een bijzondere dag met jullie te vieren! Ik werk namelijk precies vandaag 12,5 jaar als zelfstandig ondernemer in mijn eigen bedrijf.

Grootse plannen had ik voor deze week, kortingen, cadeautjes, heerlijke extraatjes tijdens je gezichtsbehandeling en nu? Nu moeten het even anders doen, ik kan namelijk niets weg geven, het geld is simpelweg op en helaas hebben ik en vele ondernemers met mij geen recht op steun.

Maar de meeste kennen mij al een tijdje en weten dat ik altijd heel erg positief ben, dus we houden vol en zorgen dat we hier sterker dan ooit uit vandaan komen!

Een lieve tip gekregen van een klant dat ik heb uitgewerkt, iets waarmee jullie ons kunnen helpen en wij evengoed jullie iets kunnen geven.

 

De actie is als volgt..

  • Je kunt bij ons een lootje voor €12,50 kopen (12,5 jaar).
  • Bij iedere 12 verkochte lootjes geven wij één grote prijs weg die we trekken uit onze prijzenpot
  • Én we trekken één lootje voor een troostprijs.
  • In de prijzenpot zitten al onze behandelingen én al onze Cenzaa producten, wie weet win jij wel voor maar 12,50 een complete anti age behandeling t.w.v. 130 euro of een cenzaa creme t.w.v. 60 euro.
  • De hoofdprijs? Doe eens gek we doen er een strippenkaart bij van 12x de brow shaping behandeling, dus een jaar lang altijd je wenkbrauwen in model! t.w.v. €324 !!
  • ÉN… een BeautyCase gevuld met 7 cenzaa producten afgestemd op jouw huidtype t.w.v. €250 !!
  • Je mag zelf kiezen met hoeveel lootjes je wilt meedoen

Deze hele week kan je lootjes kopen bij ons, via de whatsapp, mail, telefonisch, of stuur een berichtje via social media.
De uitslag van de loting is a.s. vrijdag, we delen het filmpje met iedereen die een lootje heeft gekocht.

Heel veel liefs,
Team BeautyFit
Nancy, Tessa, Sabine, Chanelfa, Maaike, Bo

 

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein