Ben je 30+ en ziet je huid er vermoeid uit?

Zie je lijntjes onder je ogen? Of een rimpel in je gezicht?

Wil je er weer jonger uitzien met een frisse uitstraling?
En wil je weer blij zijn als je in de spiegel kijkt?

Ben jij er klaar voor om daadwerkelijk je huid te zien verjongen?

Als je kiest voor een behandeling bij BeautyFit dan zorgen wij ervoor dat jouw huid weer fris en jong eruit ziet!

Boek direct een introductie behandeling en ervaar zelf het verschil

Boek direct!

Wij zien gewoon precies wat wel en niet werkt omdat we al meer dan 12 jaar kennis en ervaring hebben. Je huid gaat moeiteloos weer stralen en jij voelt je daardoor weer zelfverzekerd en jong! Super fijn toch?!

Je droomt van een mooie, frisse en jonge huid, maar…

  • Je laat jezelf verleiden door weer een product bij de drogist uit te proberen dat in de actie is.
  • Je koopt een product omdat een bekende zegt dat ze dit ook gebruikt maar waarom werkt het niet bij jou?
  • Je krijgt wel eens de vraag of het wel goed met je gaat, of je slecht geslapen hebt, omdat je huid niet straalt.
  • Op televisie zeggen ze dat dit ingrediënt ervoor zorgt dat je huid zich gaat verbeteren, maar waarom zie je dat niet in de spiegel? Iedere ochtend zie je jouw huid niet veranderen, hoe kan dat nou!
  • Diep van binnen wil je zo graag een mooie huid maar je hebt al van alles geprobeerd dus raak je het vertrouwen kwijt. Niets werkt!
  • Jij wilt graag een jonge en stralende huid zodat je meer zelfvertrouwen krijgt
  • Je wilt geen rimpels die steeds dieper worden, je wilt een product dat echt werkt waardoor jij je weer jong voelt
  • Je wilt heel graag een mooie en frisse huid zodat je weer blij bent als je in spiegel kijkt
  • Dat mensen weer tegen je zeggen wat zie jij er goed uit!

Boek daarom direct een introductie behandeling zodat je van ervaren huidexperts precies hoort wat je kan doen om wel die mooie huid te krijgen.

Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen bewust te maken hoe de huid weer voor je kan werken i.p.v. tegen je te werken.

Daarom bieden wij de introductie behandeling tijdelijk aan voor €15 zodat wij zoveel mogelijk vrouwen weer laten stralen

Boek direct de introductie behandeling!

Dit levert een introductie behandeling jou op:

 

Advies
We geven je ontzettend veel waardevolle tips en adviezen zodat je thuis ook je huid kunt onderhouden.
Ervaring
Voel zelf hoe onze heerlijk ruikende producten super zacht aanvoelen op je huid.
Before & After foto
We maken professionele foto’s van jouw huid met ons huid analyse apparaat. Want we willen natuurlijk een super mooie before & after foto laten zien nadat je een mooiere huid ervoor terug hebt gekregen
Kennis
Je huid is een levend orgaan, een stukje voeding en suppletie nemen wij ook mee want hoe fijn is het als je niet alleen een mooie huid eraan over houd maar je ook nog eens veel meer energie ervaart en je gezond voelt!
Doen!
Je weet precies welke behandeling en producten geschikt zijn voor jouw huid, het is aan jou of je de behandeling gaat boeken en zelf het resultaat gaat zien!

 

Durf jij de samenwerking met ons aan te gaan?

De introductie behandeling kost normaal €99. De waarde van deze behandeling is meer dan €199 maar omdat wij heel erg graag zoveel mogelijk vrouwen blij willen maken met hun huid bieden wij de behandeling tijdelijk aan voor €15 !!

Als je bij ons een behandeling boekt dan zorgen wij ervoor dat jij je daadwerkelijk weer goed gaat voelen, want dat is onze intentie, dat jij weer blij word als je in de spiegel kijkt! Want wie zich goed voelt wilt dit ook uitstralen toch?

Boek direct jouw eerste introductie behandeling voor €15

Reviews

 
Ik werd heel vriendelijk en professioneel geholpen, ook een goede uitleg gekregen en het resultaat was ook zeer naar tevredenheid. Ik heb mijn volgende afspraak al staan 🙂

– Dorien


 
Ik heb echt genoten van de behandeling. Was zo uitgebreid en veel meer dan ik ervan had durven verwachten, echt geweldig

– Samira


 
Hele fijne behandeling (met een zen-momentje) gehad. Door de combinatie behandeling + cenzaa producten zie ik nu met twee weken al een hele verbetering. Gewoon super fijn en super aardige dames!

– Sem


 
Geweldig! Ik ging vanuit dat ik een behandeling zou nemen en krijgen maar onverwachts was geen behandeling nodig maar iets veel meer. Ik krijg de beste advies en voelde me ook meteen gehoord. Kom zeker terug en ga mijn behandeling met volle vertrouwen in. Super bedankt alvast voor de eerste intake!

– Denice


 
Ik had een geweldige eerste dermapen behandeling met Nancy. Ze nam meer dan genoeg tijd om mijn wensen grondig te bespreken. Ik voelde me op mijn gemak en begrepen. Nancy heeft veel kennis over huidverzorging en supplementen. Echt een aanrader!

– Kimberley


 
Super geholpen tijdens mijn intake voor huidverbetering, goed advies na eerst wat vragen beantwoord te hebben. Weet waar ze over praat en staat achter de producten en de behandelingen die ze geven. Dat merk je en is heel fijn.

– Wendy