Vanuit mijn bedrijf BeautyFit Zaandam krijg ik natuurlijk nu heel veel de vraag, Nance wat ga je hierna doen?

Dit is namelijk mijn laatste maand als eigenaresse van BeautyFit Zaandam. Ik heb mijn bedrijf met ontzettend veel liefde en passie 15 jaar geleden opgezet. Nu draag ik het stokje over aan Britt mijn collega zoals ik de meiden in mijn team altijd noem maar officieel een personeelslid.

Ik ga verder als coach, mijn jaren lange kennis en ervaring daar kan ik wel meerdere boeken over schrijven. Boeken schrijven is alleen niet waar ik blij wordt. Wat ik wel ontzettend tof vind en waar ik onwijs sterk in ben is ondernemende vrouwen begeleiden op hun pad richting hun dromen.

Wat je droom ook is, de stap maken om als zelfstandige te beginnen of te stoppen en alles wat daar mee te maken heeft… Alles komt uit bij jezelf en op zelfontwikkeling.

Alles draait om jou, als jij angst ervaart dan durf je de stap niet te zetten dan houd je jezelf klein.

Als jij niet genoeg geloofd in je droom of vertrouwd op jezelf dan kom je er ook niet. Waar je in het leven ook maar tegen aan loopt en zodra je zelf inziet dat je hulp nodig hebt dan ben ik ervoor je.

Ik zet je weer in je kracht, de kracht om volledig te vertrouwen op jezelf zodat je de verantwoordelijkheid en de regie terug pakt over jouw leven.

Dit is jouw leven maak er een feestje van doe alles wat je doet vanuit passie met ontzettend veel liefde. Heel eerlijk dan bereik je veel meer vreugde, geluk & overvloed in je leven.

 

Meer info vind je op www.nancybakx.nl

Volg mij via instagram 

Of luister naar mijn podcast waarin je meeneem in mijn reis

 

 

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/