Vanaf NU kunt u ook terecht voor uw voetjes! Loop weer met heerlijke zachte voeten de deur uit.

Wij starten iedere Foot Spa behandeling met een warm voetenbad en een heerlijke kopje cenzaa thee. Als de voetjes lekker warm zijn knippen en vijlen we de nagels weer netjes. Ook de nagelriemen worden goed verzorgd en eelt maken wij zachter en verminderd. We geven een heerlijke scrub & massage gevolgd door een verzorgende crème.

U loopt weer met zachte voetjes de deur uit!

Tip! Lekker voor dat uw vakantie begint, of als de voetjes straks in de zomer weer gezien mogen worden 🙂

Foot Spa Beautyfit zaandam
Foot Spa Beautyfit zaandam

Maak direct een afspraak via onze online agenda..

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein