Een zeer gezellige dag om de laatste kerst inkopen te doen, te profiteren van de gratis behandelingen onder het genot van een hapje en drankje!

Aanbiedingen deze dag:
* Gedeelte/zone bindweefselmassage of microdermabrasie
* Nek/schouder massage
* Kompaskaart trekken

Voor de eerste 50 bezoekers hebben wij een RIJK gevulde goodiebag klaar staan! Iedereen is welkom om ons Team te leren kennen 🙂

Alleen in de winkel hebben wij aanbiedingen op geselecteerde producten met kortingen..


Nancy Bakx beautyfit zaandam
Nancy Bakx beautyfit zaandam

de trotse eigenaresse van BeautyFit! De passie & mijn liefde voor dit vak komt echt vanuit mijn tenen. Al meer dan 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en verdiep ik mij in de nieuwste technieken voor het verbeteren van de huid. Kwaliteit & hygiëne vind ik zeer belangrijk en iedereen even uit de dagelijkse sleur halen door ze volledig in de watten te leggen tijdens onze wellness behandelingen. Eindelijk een mooi team om mij heen verzameld en kan ik mijn passie en kennis delen met mijn lieve collega’s!


amber de boer
amber de boer

Sinds november kun je mijn coachpraktijk vinden in het pand van BeautyFit Zaandam. In 2019 heb ik vanuit huis mensen online mogen coachen, maar ik miste toch ook het echte contact met mensen, dus vandaar de keuze om praktijkruimte te huren bij BeautyFit.
“Waarvoor kunnen mensen bij je terecht?” wordt me vaak gevraagd. Als je voelt dat je je leven leeft op de automatische piloot, en diep van binnen weet dat je heel veel rollen speelt in je leven, behalve de rol van je Ware Ik, dan zou ik zeggen dat je mijn ideale klant bent!


coralien van rossum
coralien van rossum

Ik ben Coralien van Rossum, Shiatsu therapeut bij mijn eigen bedrijf Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse.

Sinds december 2018 ben ik werkzaam in het pand van Beautyfit; erg blij en trots om deel uit te mogen maken van dit gezellige en professionele team.

Ik ontdekte 15 jaar geleden “ toevallig” Shiatsu, of Shiatsu vond mij…..

Sindsdien is Shiatsu (een vorm van acupressuur) mijn grote passie geworden en gebleven. Ik zie nog dagelijks wat Shiatsu bijdraagt aan ontspanning, pijnverlichting en verbetering van energie bij mijn klanten.