Zit je niet lekker in je vel? Ben je niet tevreden met jezelf? Waarom je altijd weer in je oude gewoonte valt? Nog 1tje dan en vanaf morgen ga ik echt mijn best doen, oké we stoppen ermee en 1 januari dan ga ik er echt voor! Voor veel mensen is dit heel erg herkenbaar…

Gooi het roer nu echt om, zoek hulp, begeleiding ofte wel een personal trainer die jou begeleid naar jou persoonlijke doelen. Een personal trainer kan jou helpen om je doelen te behalen. Een personal trainer zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft. Een personal trainer is de stok achter de deur, de sleutel tot succes!

Ga de uitdaging met je zelf aan, durf en doe het! 2015 kan jouw jaar worden. Waar een wil is, is een weg!

Personal trainer Roy bij BeautyFit Zaandam geeft je persoonlijke aandacht. Hierdoor ga je sneller resultaat boeken.

Vind je een personal trainer te duur? Ja, het is een investering in jezelf, in je eigen gezondheid. Maar denk eens aan al die jaren dat je lid bent van een sportschool (onbeperkt want dat is voordeliger, terwijl je misschien met moeite 1x in de week heen gaat) Heb jij je doelen bereikt? Door het op je eigen manier te doen? Uit onder zoek is gebleken dat 70% van de mensen die 3 jaar lid zijn van de sportschool hun doel niet behalen…. 25 euro per maand x 12 maanden per jaar en dat x 3…zonder resultaat… Dat bedrag loopt enorm op, je hebt niet eens door dat je zoveel geld hebt uitgegeven…

Wat ga je doen in een personal training les? Dit hangt totaal van jou wensen en doelen af. De hele les wordt aan jou aangepast! Geen 1 les is hetzelfde, je zult je lichaam leren kennen en jezelf sterker maken. Je conditie gaat in een snel tempo omhoog en jouw doelen komen inzicht!

Je leert veel van een personal trainer. Als je jou doelen hebt bereikt samen met je personal trainer dan kan je zelf verder gaan. Je hebt de basis kennis, je weet hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren. De manier weet je om je doelen zelf te behalen. Je zult eindelijk trots zijn op jezelf!

Ben jij er klaar voor? Gaan jou dromen nu eindelijk werkelijkheid worden? Wees gerust… kom gewoon eens binnenlopen om te kijken wat wij te bieden hebben. Maak kennis met Roy, bespreek je doelen en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Heb je nog meer motivatie nodig? Neem een vriend of vriendin mee… scheelt ook nog eens in de kosten als jullie samen komen.

BeautyFit Zaandam

Wilt u graag vrijblijvend en gratis kennis maken met BeautyFit Zaandam?

Beauty: Beauty behandeling gratis (zie home pagina)

Fit: Intake gesprek = gratis. Maak gerust een afspraak in onze online agenda

Heeft u vragen of wilt u informatie? Stuur gerust een mailtje naar Roy of Nancy
info@beautyfitzaandam.nl
Beauty: 06 45 046 338
Fit: 06 42 296 704

Nancy Bakx

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein