BEAUTYCASE | Cenzaa 6-Stappenplan

 

We laten je in dit filmpje hieronder even zien wat er allemaal in de beautycase zit.

 

Deze voordeel beautycase is gevuld met 7 full size producten

 

STAP 1 – REINIGEN

De eerste stap is het goed reinigen van de huid. Dit doe je met de Velvet Creamy Milk of de Rise & Shine Cleanser, dit is afhankelijk van jouw huidtype.

De reiniging sluit je af met de Velvet Mist of met de Illuminating Mist.

 

STAP 2 – DIEPTEREINIGING

De volgende stap doe je niet iedere dag. Afhankelijk van jouw huid kun je deze stap 2 à 3 keer in de week toepassen. Er zijn 3 verschillende producten die in jouw beautycase kunnen zitten, namelijk de Microdermabrasion Polish, de Crystal Orange Cleanser en de Illuminating Masq.

Let op! Als je deze stap toepast, doe je dit na de reiniging met de Velvet Creamy Milk of Rise & Shine Cleanser. Als je klaar bent met de dieptereiniging breng je de Mist aan.

 

STAP 3 – SERUM

Zo, nu jouw huid helemaal schoon is ga je verder met stap 3, het Power Serum. De serums zitten boordevol zeer krachtige ingrediënten, in iedere beautycase zit een serum wat aansluit op jouw huidwensen. In de Beautycase zit 1 van de 5 power serums, de Cool Tenderness, Satin Beauty Power, Sweet Power, Energetic Power of Calming Power.

 

STAP 4 – 24H CRÈME

Nadat je het serum hebt aangebracht, ga je door naar de volgende stap, de 24H crème. De naam zegt het al, maar je hebt geen verschillende dag- en nachtcrème nodig. Alle crèmes zijn geschikt om ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken. In jouw beautycase kan 1 van de volgende crèmes zitten, afhankelijk van jouw huid: Silk Tenderness, Energetic Sunrise, Sweet Heaven, Calming Senses, Sweet Moist, Rebalancing Splash of Multi Moisture Balm.

 

STAP 5 – MASKER

Met het masker heb je verschillende opties. Je kunt het masker 2 à 3 keer in de week aanbrengen, bijvoorbeeld nadat je de dieptereiniging hebt gedaan. Zo kun je jouw huid een paar keer in de week even extra verwennen. In elke beautycase zit het Relaxing Touch masker of de Delight Touch masker.

TIP! Je kunt dit masker ook gebruiken als nachtverzorging! Als je bijvoorbeeld merkt dat je huid wat aan de droge kant is, wat onrustiger is of als je huid wel wat extra verzorging kan gebruiken breng je dit masker lekker aan na de reiniging en mist, en ga je ermee slapen. Je kunt hieronder dan ook nog het serum aanbrengen, dan geef je je huid al helemaal een boost! De 24H crème sla je in dit geval over.

 

STAP 6 – BESCHERMEN

Het is niet alleen in de zomer belangrijk om de huid te beschermen. Gedurende het hele jaar is het nodig om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het product wat in elke beautycase zit is de Advanced Sun SPF50. Dit product geeft een optimale UVA (beschermt tegen versnelde afbraak van elastine en rimpelvorming) én UVB (zorgt voor optimale bescherming tegen DNA-schade en zonverbranding) bescherming, voorkomt schadelijke effecten van de zon, gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, vermindert de kans op pigmentverstoringen, wordt snel opgenomen en plakt niet, laat geen witte waas achter

 

Bekijk HIER de 7 BeautyCases!

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein