Durf jij  de eerste stap naar jouw mooiste huid te zetten?

Wij zijn benieuwd naar jou huidwensen! Wat wil je graag verbeteren aan je huid? En wat heb je er tot nu toe aan gedaan? Wij kunnen je helpen om een mooiere huid te krijgen, jouw mooiste huid!

In 3 stappen naar jouw mooiste huid:

  1. Huidverbetering vanaf de buitenkant.
    Denk hierbij aan hoe reinig ik mijn huid? Welke producten/ingrediënten heb ik hiervoor nodig? Hoe bescherm ik mijn huid het best?
  2. Huidverbetering van binnenuit
    Alles wat je eet en hoe je leeft zie je ook aan de buitenkant terug. Hoe zorgen we voor meer bouwstoffen in de huid, die ons lichaam nodig heeft om zichzelf te gaan verbeteren?
  3. Huid verbeterende behandelingen.
    Microdermabrasie, Bindweefsel massage, Fruitzuren peeling en MicroNeedling. Welke behandelingen voldoen om jouw huidwens uit te laten komen?

Toveren? Nee dat kunnen wij niet, maar jou precies vertellen hoe de huid voor je kan werken, dat wel! Jou huid is het grootste orgaan, en dat is nou net onze passie voor in dit vak.

Dus ben je nieuws en wil je weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Reserveer dan onze introductie behandeling met persoonlijk huidadvies & analyse! Na deze behandeling ontvang je van ons een kortingsvoucher van €7,50 op jou eerste huid verbeterende behandeling.

Deze introductie behandeling kost €15,- en reserveren doe je online door hieronder te klikken op onze agenda

Reserveer hier