Geniet van deze heerlijke spot goedkope gezichtsbehandeling bij BeautyFit Zaandam.

Uw wordt tijdens deze gezichtsbehandeling even heerlijk in de watten gelegd, om te beginnen met een warm paraffine badje voor uw handen. De handcrème wordt vooraf met een dikke laag aangebracht en daarna dompelen we uw handen in de paraffine. Paraffine sluit uw handen helemaal af (net een soort kaarsvet) door de afsluitende werking trekt de handcrème nog dieper door uw huid heen waardoor u heerlijke gladde en vooral zachte handen krijgt!

Daarna mag u heerlijk plaats nemen in onze verwarmde behandeling met stoel massage. Wij gaan dan uw gezicht reinigen, al het vuil wordt van uw huid verwijderd. Gevolgd door een heerlijke diepte reiniging die gegeven wordt met het borstelapparaat om zo de poriën grondig te reinigen.

Het ampul, een enorme oppepper voor uw huid wordt aangebracht met daaroverheen een heerlijk verzorgend, hydraterend masker. (vooral nu zo lekker door die kou buiten)

Het masker wordt met de penseel massage tot werking gebracht. Even heerlijk ontspannen!

Uw huid en uzelf kunnen er weer tegen aan zo midden in de winter!!

Wilt u genieten van deze heerlijke gezichtsbehandeling? Profiteer dan snel van onze WinterBoost Actie de hele maand Februari kunt u deze gezichtsbehandeling boeken…

Reserveren kan via onze online agenda

personal training bij BeautyFit Zaandam
Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein