Dé oplossing tegen roodheid en ontsierende adertjes!

 

Calming Senses
Deze zachte crème herstelt en beschermt de rode en gevoelige huid. Hij vermindert roodheid, ontsierende adertjes en biedt onmiddellijke verzachting en versterking. Zorgt voor een goede huidflora en optimale celverbetering waardoor de gevoelige couperose en rosacea huid word gekalmeerd.

 

Breng 2x per dag de crème aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté.

 

Wist je dat deze frisse crème meerdere krachtige ingrediënten bevat? De paardenkastanje beschermt en versterkt de haarvaten. Niacinamide is de natuurlijke antibiotica, werkt celvernieuwend en versterkt de barrièrefunctie van de huid. De zwarte bes stamcelextract repareert, kalmeert en verminder roodheid.

 

 

Cenzaa Calming Senses

 

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein