Durf jij de eerste stap naar jouw mooiste huid te zetten?

Wij zijn benieuwd naar jou huidwensen! Wat wil je graag verbeteren aan je huid? En wat heb je er tot nu toe aan gedaan? Wij kunnen je helpen om een mooiere huid te krijgen, jouw mooiste huid!

In 3 stappen naar jouw mooiste huid:

1.

Huidverzorging van buitenaf

Denk hierbij aan hoe reinig ik mijn huid? Welke producten/ingrediënten heb ik hiervoor nodig? Hoe bescherm ik mijn huid het best?

2.

Huidverbetering van binnenuit

Alles wat je eet en hoe je leeft zie je ook aan de buitenkant terug. Hoe zorgen we voor meer bouwstoffen in de huid, die ons lichaam nodig heeft om zichzelf te gaan verbeteren?

3.

Huid verbeterende behandelingen.

De kracht zit hem in de combinatie van bindweefsel massage, fruitzuren peelingen, microdermabrasie of microneedling met de dermapen4.

 

Welke behandelingen voldoen om jouw huidwens uit te laten komen?

Toveren? Nee dat kunnen wij niet, maar jou precies vertellen hoe de huid voor je kan werken, dat wel! De huid is het grootste orgaan, en dat is nou net onze passie in dit vak.

Ben je nieuw bij ons en wil je weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Reserveer dan onze introductie behandeling met persoonlijk huidadvies & analyse! Na deze behandeling ontvang je van ons een kortingsvoucher van €7,50 op jou eerste huid verbeterende behandeling.

Deze introductie behandeling kost €15,- en reserveren doe je online door hieronder te klikken op onze agenda.

Maak een afspraak via onze online agenda