Nancy van BeautyFit Zaandam

Al langer dan 15 jaar ondernemer mét een succesvolle schoonheidssalon en als Life & Business Coach run ik mijn 2e bedrijf online. Uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en ik geloof dat je alles kunt bereiken in dit leven, zolang je maar krachtige stappen durft te zetten! Na jaren lang zelf iedere behandeling te hebben gegeven heb ik een nieuwe passie ontdekt en dat is het coachen van mijn team om super goede schoonheidsspecialistes te worden. Ik vind het geweldig om enthousiaste vrouwen op te leiden en ze te helpen groeien. Zo ook mijn passie om ondernemers te helpen groeien & bloeien met hun bedrijf!

Het is mijn intentie om jou te laten genieten van de combinatie tussen huidverbetering & wellness! Ons team staat voor je klaar om jouw huid het beste te geven op het gebied van natuurlijke huidverbetering.

Ontzettend veel liefs, Nancy

Neem je ook een kijkje op mijn andere website www.nancybakx.nl je vind hier meer op het gebied van zelfontwikkeling


Demi

Hi, ik ben Demi! Met veel passie en enthousiasme sta ik 5 dagen in de week voor je klaar!

De allerleukste behandeling om te geven vind ik de wellness behandelingen en de massages.. let op, want de komende tijd zullen we steeds meer massage behandelingen toevoegen aan ons behandelaanbod

Mijn doel is dan ook om jou volledig weg te laten dromen tijdens deze behandelingen zodat je je volledig kunt ontspannen! Ook is het mijn passie om samen met jou te werken aan jouw droomhuid en wil ik samen met jou, jouw huidwensen waar maken!

Je kunt bij mij ook terecht voor mooi gekrulde wimpers door middel van een wimperlift of je wenkbrauwen weer strak te maken!

Helaas gaat Demi een andere richting op en verlaat zij ons per mei 2022. Ze zal ons af en toe nog ondersteunen.


Britt

Hallo allemaal, ik ben Britt! Met veel plezier werk ik bij BeautyFit.

Mijn favoriete behandelingen om te geven zijn de anti-age behandelingen, lashliften en de wenkbrauw behandelingen. Ik vind de resultaten die behaald worden bij de anti-age behandelingen en de inzet van klanten super gaaf! Ben jij benieuwd wat wij met jou huid kunnen doen? Boek dan snel je introductie behandeling bij mij in😄 Ik geniet elke dag weer van alle blije gezichten die de salon verlaten na een fijne behandeling met een geslaagd resultaat.

Daarnaast ben ik ook nog in opleiding tot huidtherapeut! Ik leer veel bij en kan jullie daardoor ook nog beter adviseren.

Tot snel!


Chanelfa

Hallo allemaal, ik ben Chanelfa!

En ik sta met veel plezier 2 dagen per week voor jullie klaar bij Beautyfit. De leukste behandelingen om te geven vindt ik de wellness behandelingen en Huidverbeterende behandelingen zoals de microdermabrasie, echt mijn favoriet!

Masseren is ook een grote passie voor mij en het is mijn doel om jou volledig te laten ontspannen tijdens de behandeling. Je kunt bij mij heerlijk tot rust komen en genieten van de bijzondere massage rituelen.

Zie ik je snel?


Jill

Hallo iedereen mijn naam is jill,

Ik zit in mijn laatste periode van mijn studie als allround schoonheidsspecialiste. Ik ben nu bezig met huidverbeterende behandelingen, maar vind het ook super leuk om iedereen van strakke wenkbrauwen te voorzien. Verder kun je bij terecht voor mooi gekrulde wimpers en heerlijke wellness behandelingen. Ik hoop dat ik jullie snel in de salon zie 😁

Jill onze junior schoonheidsspecialiste is er t/m Juni 2022 en diverse behandelingen zijn met flinke korting bij haar te boeken. Ze is volledig door ons opgeleid en mag zelfstandig al diverse behandelingen geven. De behandelingen die ze geeft met korting zijn bedoeld om vlieguren te maken. Reserveren kan via onze online agenda.


Het ontstaan van BeautyFit Zaandam

12 jaar geleden zijn de eerste stappen voor een eigen bedrijf gezet. Nancy is in die tijd begonnen met een ‘nagelstudio’ onder de naam Nancy’s Beauty Place. Al snel groeide de liefde voor het vak schoonheidsspecialiste en ging Nancy starten met de opleiding. In 2008 zette Nancy haar ‘schoonheidssalon Nance’ op en zo groeide ze het vak in en werd ze een echte onderneemster!

Roy begeleidde vanuit huis en in de sportschool wel vaker jongens die in de sportwereld meer wilde bereiken. Vrouwen die graag wilde afvallen konden ook bij hem terecht voor voeding’s begeleiding.

Samen 1 bedrijf: In 2013 waren het nog mooie dromen en 1 september 2014 opende wij de deuren van ons bedrijf! Helemaal tot rust komen bij Beauty én werken aan je lichaam / conditie bij Fit. Schoonheidssalon en personal training’s ruimte voor diverse groepslessen en persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en coaching.

In 2018 gaat het roer om, met enorm veel pijn in ons hart sluiten wij het sport gedeelte van ons bedrijf. En dat terwijl het zo’n groot succes was! Soms kan je niet verder groeien en moet je dingen loslaten zodat er weer andere deuren open gaan. En dat ging ook gebeuren, in 2018 verbouwden wij de sportruimte en maakten hier 2 extra behandelruimte bij. Nu heeft BeautyFit 3 behandelruimtes!

In 2019 werken wij samen met diverse andere ondernemers (wij verhuren dus werkruimte) om zo meer te kunnen bieden onder 1 dak. En dat is ons aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een gezellig team om ons heen verzameld en werken allemaal binnen de muren van BeautyFit aan ons eigen vak/bedrijf.

2020 was het jaar van de C-crisis. Wat een pittige tijd hebben we meegemaakt maar ook een hoop liefde mogen ontvangen van al onze klanten. Nu kijk ik terug op een dankbare periode want zo’n complete lockdown zet alles letterlijk even stil en daar zitten ook voordelen aan! Door deze tijd ben ik letterlijk wakker geschud en is mijn kennis over voeding en suppletie flink groeit! Ik heb mijn leven door zelfontwikkeling compleet positief veranderd.

In 2021 is het tijd voor een nieuwe fase in mijn carrière. Ik heb een droom team aan meiden om mij heen verzameld die ik coach om zelfstandig te werken bij BeautyFit. Alles op het gebied van voeding, suppletie, behandelingen en producten leer ik aan hun. Ik krijg hierdoor de ruimte om mijn 2e business te starten, online coach ik Beauty ondernemers met hun bedrijf! Hoe gaaf is dat! Ik ben razend enthousiast en ontwikkel mij onwijs snel.

2022 Het jaar van onwijs veel nieuwe inzichten, creatie’s en dromen achterna gaan. Een bijzonder ontwikkeling is er gaande in mijn 2 bedrijven. Vooral op het gebied van mijn coaching bedrijf ben ik onwijs aan het groeien. Ik heb een nieuwe passie ontdekt en een nieuwe missie is geboren. Ik coach het liefst alleen nog maar! En dat doe ik super goed want kijk eens naar ons prachtige team aan zelfstandige vrouwen die zichzelf ontwikkelen binnen mijn bedrijf. Ik ben onwijs trots en dankbaar voor de successen die wij samen boeken

Neem eens een kijkje in ons behandelaanbod en laat je verrassen! Ben je benieuwd naar alle behandelingen die worden uitgevoerd?

Alle behandelingen


Zelfstandig ondernemers bij BeautyFit


Coralien van ShiatsuPraktijkDeMetamorphose

Ik ben Coralien van Rossum, Shiatsu therapeut bij mijn eigen bedrijf Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse.

Sinds december 2018 ben ik werkzaam in het pand van Beautyfit; erg blij en trots om deel uit te mogen maken van dit gezellige en professionele team.

Ik ontdekte 15 jaar geleden “ toevallig” Shiatsu, of Shiatsu vond mij…..

Sindsdien is Shiatsu (een vorm van acupressuur) mijn grote passie geworden en gebleven. Ik zie nog dagelijks wat Shiatsu bijdraagt aan ontspanning, pijnverlichting en verbetering van energie bij mijn klanten.

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen

Mijn motto: zacht in je kracht!

Kijk onder het kopje behandelingen voor verdere informatie wat Shiatsu en ik voor je kunnen betekenen.


Evita Stultiens

Hallo allemaal!

Mijn naam is Evita en sinds september 2020 woon ik in Noord-Holland. Ik ben verhuisd van een klein dorpje in Zuid-Holland naar Beverwijk. Hier woon ik nu samen met mijn vriend en heb ik het erg naar mijn zin! Voorheen werkte ik als huidtherapeut voor Cosmetique Totale dus in regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland, maar vanaf nu mag ik team Amsterdam (regio Noord Holland) versterken.

Als HBO opgeleide huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in allerlei huidproblemen zoals acne, littekens, couperose, pigment, steelwratjes, schimmelnagels, overbeharing en nog veel meer! Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan in deze nieuwe regio en jullie allemaal te ontmoeten!

Groetjes, Evita Stultiens