Ons team

Nancy van BeautyFit Zaandam

Met trots vertel ik dat ik een zeer enthousiaste schoonheidsspecialiste ben en tevens de trotse eigenaresse van BeautyFit! De passie & mijn liefde voor dit vak komt echt vanuit mijn tenen. Al meer dan 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en verdiep ik mij in de nieuwste technieken voor het verbeteren van de huid. Kwaliteit vind ik zeer belangrijk en iedereen moet met een zeer grote glimlach de deur uit gaan. Inmiddels ben ik zwanger van mijn 2e kindje en daarom ben ik niet werkzaam in de maanden mei, juni en juli. Mijn super leuke lieve collega’s (zie hieronder) nemen alle behandelingen van mij over.
Nancy haar quote: Believe in the Beauty of your Dreams!


Lesley van BeautyFit Zaandam

Sinds 2018 werkzaam als schoonheidsspecialiste bij BeautyFit, en wat heb ik veel geleerd!
Vanuit wellness diverse cursussen gevolgd voor huidverbetering.
Bindweefselmassage, microdermabrasie, fruitzuren en het hoogst haalbare in huidverbetering met microneedling ; de nieuwe Dermapen 4 .
Huidverbetering omvat meer dan alleen een behandeling, zoals de juiste verzorging thuis, voldoende slaap en beweging, verminderen van stress en ook erg belangrijk voeding
en suppletie.
Er wordt nu veel bewuster nagedacht over wat er gegeten wordt en wat er gebeurt tijdens het kweken of de productie van voedsel, dit  heeft mij altijd enorm geïnteresseerd en vind het ook een belangrijk aspect , schoonheid komt ook van binnenuit !
Immers; eten is een noodzaak maar bewust eten is een kunst.
Ik hoop u snel te mogen ontmoeten en behandelen! Liefs, Lesley
Lesley geeft bij ons de Cenzaa Wellness behandelingen en microneedling, bindweefsel massage en fruitzuren aan huidverbetering.


Tessa van BeautyFit Zaandam 

Ik werk nu 3 dagen in de week bij BeautyFit en wat heb ik het hier naar mijn zin! Toen ik hier in september begon met mijn stage wist ik al meteen dat ik op de goede plek zat; een mooie, professionele salon, waar ze echt verstand hebben van de behandelingen die ze geven.
Ik heb hier de afgelopen tijd heel veel geleerd en geef nu alle wellness behandelingen met heel veel plezier. De komende tijd zal ik nog veel meer gaan leren en mezelf natuurlijk blijven ontwikkelen.
Ik kijk ernaar uit en hoop u snel te zien voor een heerlijke wellness behandeling!


Het ontstaan van BeautyFit Zaandam

12 jaar geleden zijn de eerste stappen voor een eigen bedrijf gezet. Nancy is in die tijd begonnen met een ‘nagelstudio’ onder de naam Nancy’s Beauty Place. Al snel groeide de liefde voor het vak schoonheidsspecialiste en ging Nancy starten met de opleiding. In 2008 zette Nancy haar ‘schoonheidssalon Nance’ op en zo groeide ze het vak in en werd ze een echte onderneemster!

Roy begeleidde vanuit huis en in de sportschool wel vaker jongens die in de sportwereld meer wilde bereiken. Vrouwen die graag wilde afvallen konden ook bij hem terecht voor voeding’s begeleiding.

Samen 1 bedrijf: In 2013 waren het nog mooie dromen en 1 september 2014 opende wij de deuren van ons bedrijf! Helemaal tot rust komen bij Beauty én werken aan je lichaam / conditie bij Fit. Schoonheidssalon en personal training’s ruimte voor diverse groepslessen en persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en coaching.

In 2018 gaat het roer om, met enorm veel pijn in het hart sluiten wij het sport gedeelte van ons bedrijf. En dat terwijl het zo’n groot succes was! Soms kan je niet verder groeien en moet je dingen loslaten zodat er weer andere deuren open gaan. En dat ging ook gebeuren, in 2018 verbouwden wij de sportruimte en maakten hier 2 behandelruimtes van. Nu heeft BeautyFit 3 behandelruimtes!

In 2019 werken wij samen met diverse andere ondernemers (wij verhuren dus werkruimte) om zo meer te kunnen bieden onder 1 dak. En dat is ons aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een gezellig team om ons heen verzameld en werken allemaal binnen de muren van BeautyFit aan ons eigen vak/bedrijf.

Ben je benieuwd naar alle werkzaamheden die hier tegenwoordig worden uitgevoerd? Kijk dan op de pagina van alle behandelingen.
Alle behandelingen

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein