Britt

Hallo allemaal, zoals velen van jullie vast en zeker wel weten heb ik altijd met veel plezier bij BeautyFit gewerkt. Sinds 1 juli 2022 heb ik de stap durven te zetten om de salon over te nemen en ben ik nu dus de eigenaresse. Best spannend allemaal!

Mijn favoriete behandelingen om te geven zijn de anti-age behandelingen, lashliften en de wenkbrauw behandelingen. Ik vind de resultaten die behaald worden bij de anti-age behandelingen en de inzet van klanten super gaaf! Ben jij benieuwd wat wij met jou huid kunnen doen? Boek dan snel je introductie behandeling bij mij in😄 Ik geniet elke dag weer van alle blije gezichten die de salon verlaten na een fijne behandeling met een geslaagd resultaat.

Daarnaast ben ik ook nog in opleiding tot huidtherapeut! Ik leer veel bij en kan jullie daardoor ook nog beter adviseren.

Tot snel!


Demi

Met veel passie en enthousiasme sta ik 3 dagen in de week voor je klaar bij BeautyFit

De allerleukste behandeling om te geven vind ik de wellness behandelingen en de massages.

Mijn doel is dan ook om jou volledig in de watten te leggen en compleet weg te laten dromen tijdens deze behandelingen zodat je je volledig kunt ontspannen!

Ook is het mijn passie om samen met jou te werken aan jouw droomhuid en wil ik samen met jou, jouw huidwensen waar maken doormiddel van huidverbeterende behandelingen.

Je kunt bij mij ook terecht voor mooi gekrulde wimpers doormiddel van een wimperlift of je wenkbrauwen weer in shape te brengen.

Zie ik jou binnenkort bij ons in de salon?


Jill

Hey iedereen ik ben Jill en werk nu al een aantal maanden bij beautyfit. Het begon voor mij als een stage plek voor school. Nu inmiddels alweer in vaste dienst ik vind het nog veelste leuk hier. Bij mij kun je terecht voor strake wenkbrauwen, heerlijke wellnessbehandelingen en nog veel meer. Misschien zie ik je binnenkort wel bij mij in de stoel en kan je het zelf ervaren!


Het ontstaan van BeautyFit Zaandam

12 jaar geleden zijn de eerste stappen voor een eigen bedrijf gezet. Nancy is in die tijd begonnen met een ‘nagelstudio’ onder de naam Nancy’s Beauty Place. Al snel groeide de liefde voor het vak schoonheidsspecialiste en ging Nancy starten met de opleiding. In 2008 zette Nancy haar ‘schoonheidssalon Nance’ op en zo groeide ze het vak in en werd ze een echte onderneemster!

Roy begeleidde vanuit huis en in de sportschool wel vaker jongens die in de sportwereld meer wilde bereiken. Vrouwen die graag wilde afvallen konden ook bij hem terecht voor voeding’s begeleiding.

Samen 1 bedrijf: In 2013 waren het nog mooie dromen en 1 september 2014 opende wij de deuren van ons bedrijf! Helemaal tot rust komen bij Beauty én werken aan je lichaam / conditie bij Fit. Schoonheidssalon en personal training’s ruimte voor diverse groepslessen en persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en coaching.

In 2018 gaat het roer om, met enorm veel pijn in ons hart sluiten wij het sport gedeelte van ons bedrijf. En dat terwijl het zo’n groot succes was! Soms kan je niet verder groeien en moet je dingen loslaten zodat er weer andere deuren open gaan. En dat ging ook gebeuren, in 2018 verbouwden wij de sportruimte en maakten hier 2 extra behandelruimte bij. Nu heeft BeautyFit 3 behandelruimtes!

In 2019 werken wij samen met diverse andere ondernemers (wij verhuren dus werkruimte) om zo meer te kunnen bieden onder 1 dak. En dat is ons aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een gezellig team om ons heen verzameld en werken allemaal binnen de muren van BeautyFit aan ons eigen vak/bedrijf.

2020 was het jaar van de C-crisis. Wat een pittige tijd hebben we meegemaakt maar ook een hoop liefde mogen ontvangen van al onze klanten. Nu kijk ik terug op een dankbare periode want zo’n complete lockdown zet alles letterlijk even stil en daar zitten ook voordelen aan! Door deze tijd ben ik letterlijk wakker geschud en is mijn kennis over voeding en suppletie flink groeit! Ik heb mijn leven door zelfontwikkeling compleet positief veranderd.

In 2021 is het tijd voor een nieuwe fase in mijn carrière. Ik heb een droom team aan meiden om mij heen verzameld die ik coach om zelfstandig te werken bij BeautyFit. Alles op het gebied van voeding, suppletie, behandelingen en producten leer ik aan hun. Ik krijg hierdoor de ruimte om mijn 2e business te starten, online coach ik Beauty ondernemers met hun bedrijf! Hoe gaaf is dat! Ik ben razend enthousiast en ontwikkel mij onwijs snel.

2022 Het jaar van onwijs veel nieuwe inzichten, creatie’s en dromen achterna gaan. Een bijzonder ontwikkeling is er gaande in mijn 2 bedrijven. Vooral op het gebied van mijn coaching bedrijf ben ik onwijs aan het groeien. Ik heb een nieuwe passie ontdekt en een nieuwe missie is geboren. Ik coach het liefst alleen nog maar! En dat doe ik super goed want kijk eens naar ons prachtige team aan zelfstandige vrouwen die zichzelf ontwikkelen binnen mijn bedrijf. Ik ben onwijs trots en dankbaar voor de successen die wij samen boeken

Neem eens een kijkje in ons behandelaanbod en laat je verrassen! Ben je benieuwd naar alle behandelingen die worden uitgevoerd?

Alle behandelingen


Zelfstandig ondernemers bij BeautyFit


Coralien van ShiatsuPraktijkDeMetamorphose

Ik ben Coralien van Rossum, Shiatsu therapeut bij mijn eigen bedrijf Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse.

Sinds december 2018 ben ik werkzaam in het pand van Beautyfit; erg blij en trots om deel uit te mogen maken van dit gezellige en professionele team.

Ik ontdekte 15 jaar geleden “ toevallig” Shiatsu, of Shiatsu vond mij…..

Sindsdien is Shiatsu (een vorm van acupressuur) mijn grote passie geworden en gebleven. Ik zie nog dagelijks wat Shiatsu bijdraagt aan ontspanning, pijnverlichting en verbetering van energie bij mijn klanten.

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen

Mijn motto: zacht in je kracht!

Kijk onder het kopje behandelingen voor verdere informatie wat Shiatsu en ik voor je kunnen betekenen.