Britt

Hallo allemaal, zoals velen van jullie vast en zeker wel weten heb ik altijd met veel plezier bij BeautyFit gewerkt. Sinds 1 juli 2022 heb ik de stap durven te zetten om de salon over te nemen en ben ik nu dus de eigenaresse. Best spannend allemaal!

Mijn favoriete behandeling om te geven is veruit de spot away plus ik haal er ontzettend veel energie uit. Ik geniet er echt van hoe blij iedereen de salon verlaat wanneer de vervelende plekjes en vlekjes waar zij zich soms al jaren aan storen ineens weg zijn. Daarnaast mag ik ook graag de microneedling & anti-age behandelingen uitvoeren. Ik vind de resultaten die behaald worden bij deze behandelingen en de inzet van klanten super gaaf! Ben jij benieuwd wat wij met jouw huid kunnen doen? Boek dan snel je introductie behandeling bij mij in😄 Ik geniet elke dag weer van alle blije gezichten die de salon verlaten na een fijne behandeling met een geslaagd resultaat. Je kunt bij mij terecht voor alle vormen van de gezichtsbehandelingen, waxen, wimper en wenkbrauw behandelingen. Voor de lichaamsmassages verwijs ik je door naar mijn collega’s dit is helaas niet mijn specialiteit.

Naast dit alles ben ik ook nog in opleiding tot huidtherapeut! Ik leer veel bij en kan jullie daardoor ook nog beter adviseren. Tot snel!

Jill

Hey iedereen ik ben Jill en werk nu al een aantal maanden bij beautyfit. Het begon voor mij als een stage plek voor school. Nu inmiddels alweer in vaste dienst ik vind het nog veelste leuk hier. Bij mij kun je terecht voor strake wenkbrauwen, heerlijke wellnessbehandelingen en nog veel meer. Misschien zie ik je binnenkort wel bij mij in de stoel en kan je het zelf ervaren!

Esmée

Hi allemaal! Mijn naam is Esmée en ik ben sinds kort het nieuwe lid van het team. Het leukste aan dit werk vind ik om iedereen blij uit de deur te zien gaan na een behandeling. Mijn specialiteit ligt bij massages geven en vooral bij bindweefselmassages. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om wellnessbehandelingen te geven voor zowel ontspanning als voor huidverbetering. Ook voor het waxen kan je bij mij terecht en nog veel meer andere behandelingen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Josefien (schoonheidsspecialiste in opleiding)

Hi allemaal, mijn naam is Josefien. Ik ben zeventien jaar en ik zit nu in mijn 2e jaar schoonheidsspecialiste op het ROC Amsterdam Zuid. Daar leer ik natuurlijk al van alles over het vak, maar met mijn stage bij beautyfit hoop ik natuurlijk nog meer te leren! Je zult mij zien op de donderdag en vrijdag. Tot dan!

Alle behandelingen


Zelfstandig ondernemers bij BeautyFit


Coralien van ShiatsuPraktijkDeMetamorphose

Ik ben Coralien van Rossum, Shiatsu therapeut bij mijn eigen bedrijf Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse.

Sinds december 2018 ben ik werkzaam in het pand van Beautyfit; erg blij en trots om deel uit te mogen maken van dit gezellige en professionele team.

Ik ontdekte 20 jaar geleden “ toevallig” Shiatsu, of Shiatsu vond mij…..

Sindsdien is Shiatsu (een vorm van acupressuur) mijn grote passie geworden en gebleven. Ik zie nog dagelijks wat Shiatsu bijdraagt aan ontspanning, pijnverlichting en verbetering van energie bij mijn klanten.

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen

Mijn motto: zacht in je kracht!

Kijk onder het kopje behandelingen voor verdere informatie wat Shiatsu en ik voor je kunnen betekenen.


Cely van Cosmetique Totale

Mijn naam is Cely. Ik heb Huidtherapie gestuurd aan de Hogeschool Utrecht en ben al een tijd werkzaam als huidtherapeut bij Cosmetique Totale. Hier werk ik ambulant, op verschillende locaties in Noord-Holland, en zo sta ik op maandag bij Beauty Fit om hier behandelingen uit te voeren. Bij mij kunt u terecht voor laser -ontharen; kalknagelbehandelingen; couperose/rosacea behandelingen; het verminderen van pigment en littekenbehandelingen. Daarnaast kunnen veel behandelingen in het gelaat worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Voor meer informatie kunt u een vrijblijvend intakegesprek inplannen en zal ik een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Cosmetique Totale 0172 782 419.