Britt

Hallo allemaal, zoals velen van jullie vast en zeker wel weten heb ik altijd met veel plezier bij BeautyFit gewerkt. Sinds 1 juli 2022 heb ik de stap durven te zetten om de salon over te nemen en ben ik nu dus de eigenaresse. Best spannend allemaal!

Mijn favoriete behandelingen om te geven zijn de microneedling & anti-age behandelingen, lashliften en de wenkbrauw behandelingen. Ik vind de resultaten die behaald worden bij de anti-age  & microneedling behandelingen en de inzet van klanten super gaaf! Ben jij benieuwd wat wij met jou huid kunnen doen? Boek dan snel je introductie behandeling bij mij in😄 Ik geniet elke dag weer van alle blije gezichten die de salon verlaten na een fijne behandeling met een geslaagd resultaat.

Daarnaast ben ik ook nog in opleiding tot huidtherapeut! Ik leer veel bij en kan jullie daardoor ook nog beter adviseren. Tot snel!

 

Jill

Hey iedereen ik ben Jill en werk nu al een aantal maanden bij beautyfit. Het begon voor mij als een stage plek voor school. Nu inmiddels alweer in vaste dienst ik vind het nog veelste leuk hier. Bij mij kun je terecht voor strake wenkbrauwen, heerlijke wellnessbehandelingen en nog veel meer. Misschien zie ik je binnenkort wel bij mij in de stoel en kan je het zelf ervaren!


Zelfstandig ondernemers bij BeautyFit


Coralien van ShiatsuPraktijkDeMetamorphose

Ik ben Coralien van Rossum, Shiatsu therapeut bij mijn eigen bedrijf Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse.

Sinds december 2018 ben ik werkzaam in het pand van Beautyfit; erg blij en trots om deel uit te mogen maken van dit gezellige en professionele team.

Ik ontdekte 20 jaar geleden “ toevallig” Shiatsu, of Shiatsu vond mij…..

Sindsdien is Shiatsu (een vorm van acupressuur) mijn grote passie geworden en gebleven. Ik zie nog dagelijks wat Shiatsu bijdraagt aan ontspanning, pijnverlichting en verbetering van energie bij mijn klanten.

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen

Mijn motto: zacht in je kracht!

Kijk onder het kopje behandelingen voor verdere informatie wat Shiatsu en ik voor je kunnen betekenen.


Kitty van SlimResult

Mijn naam is Kitty Atsma, ik ben erkend Gewichtsconsulent en vitaliteitscoach

Met mijn bedrijf Slimresult help ik mensen met om blijvend (plaatselijk) centimeters te verliezen met passieve EMS-behandelingen. Deze comfortabele en pijnloze behandelingen gaan altijd samen met coaching zodat ook afslankdoelen worden gehaald.

Je ligt ontspannen in een behandelstoel en de behandelzones zijn: taille, buik, rug, benen, billen en armen.

EMS- behandelingen zorgen voor

  • Plaatselijk verlies van centimeters
  • Vermindering cellulitis
  • Versteviging van huid
  • Versoepeling van littekens
  • Vermindert pijn in onderrug

Ik werk vanaf 2009 als geaccrediteerde Gewichtsconsulent en gediplomeerd vitaliteitscoach. Mijn begeleiding is persoonlijk en geen dieet.

Behaalde resultaten zijn na 10 behandelingen, 5 tot 10 centimeter verlies en 2 tot 5 kilo gewichtsverlies.

Vraag geheel vrijblijvend een GRATIS proefbehandeling aan. Veel zorgverzekeraar vergoeden een gedeelte van mijn begeleiding, Ik zoek dat voor je uit.

Op de dinsdagen ben ik bij BeautyFit te vinden.