Ons team

Nancy van BeautyFit Zaandam

Nancy is een zeer enthousiaste schoonheidsspecialiste! Sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialsite. In 2008 is Nancy haar eigen schoonheidssalon gestart aan huis, onder de naam schoonheidssalon Nance. Kwaliteit dat is waar het om draait bij BeautyFit, daarom wordt er kritisch gekeken naar het aanbod aan producten en behandelingen in de Beautysalon. Met veel liefde en passie werken wij met de merken Cenzaa & LavieSage.

Nancy haar quote: Believe in the Beauty of your Dreams!

 


Lesley van BeautyFit Zaandam


Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan als schoonheidsspecialiste. Na het behalen van mijn diploma in 2003 heb ik zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt. Na er even uit te zijn geweest ben ik weer vol energie en enthousiasme om mijn passie weer op te pakken.
BeautyFit is een schot in de roos qua productlijnen en de huidverbeterende mogelijkheden. Cenzaa en Laviesage zijn nieuw voor mij, maar een belangrijke reden om de samenwerking aan te gaan. Ik vind het van belang om te werken met natuurlijke producten die daadwerkelijk wat doen voor je huid en gezondheid.
De komende tijd zal Nancy mij met veel plezier begeleiden, ik verheug me dan ook op onze goede samenwerking en veel nieuwe kennis.
Ik hoop u snel te mogen ontmoeten en behandelen! Liefs, Lesley

Lesley geeft bij ons de wax en verf behandelingen en de Cenzaa Wellness behandelingen.


Het ontstaan van BeautyFit Zaandam

12 jaar geleden zijn de eerste stappen voor een eigen bedrijf gezet. Nancy is in die tijd begonnen met een ‘nagelstudio’ onder de naam Nancy’s Beauty Place. Al snel groeide de liefde voor het vak schoonheidsspecialiste en ging Nancy starten met de opleiding. In 2008 zette Nancy haar ‘schoonheidssalon Nance’ op en zo groeide ze het vak in en werd ze een echte onderneemster!

Roy begeleidde vanuit huis en in de sportschool wel vaker jongens die in de sportwereld meer wilde bereiken. Vrouwen die graag wilde afvallen konden ook bij hem terecht voor voeding’s begeleiding.

Samen 1 bedrijf: In 2013 waren het nog mooie dromen en 1 september 2014 opende wij de deuren van ons bedrijf! Helemaal tot rust komen bij Beauty én werken aan je lichaam / conditie bij Fit. Schoonheidssalon en personal training’s ruimte voor diverse groepslessen en persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en coaching.

In 2018 gaat het roer om, met enorm veel pijn in het hart sluiten wij het sport gedeelte van ons bedrijf. En dat terwijl het zo’n groot succes was! Soms kan je niet verder groeien en moet je dingen loslaten zodat er weer andere deuren open gaan. En dat gaat ook gebeuren, begin 2018 verbouwen wij de sportruimte en maken hier 2 behandelruimtes van. Beauty gaan wij uitbreiden en in deze branche onze krachten bundelen met zelfstandige ondernemers. Wat er allemaal bij komt is nog niet bekent maar zodra wij dit weten zullen wij dit natuurlijk met iedereen delen!

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein