Ben jij een zelfstandige ondernemer in de schoonheidsbranche en heeft jou bedrijf een toegevoegde waarde binnen ons bedrijf?

pedicure – nagelstyliste – masseuse – fysiotherapie – etc.


Behandelruimte 1 Deze ruimte is voorzien van warm/koud water, dressior, behandelstoel volledig elektrisch met verwarming, stoel met bijzettafel.

Behandelruimte 2 Deze ruimte is voorzien van een elektrische massagetafel, tafel met 2 stoelen, dressior met warm/koud water, airco warm+koude lucht.


Inbegrepen / mag gebruikt van worden gemaakt:
Wifi – Toilet – magazijn – wasmachine / droger – airco – verwarming

Wij hanteren vaste huurprijzen per dag, duidelijke contracten en wij willen zelfstandige ondernemers die kwaliteit leveren aan klanten. Huurcontracten van minimaal 1 dag per week, 6 maanden met een borg van 400 euro én het gebruik maken van ons marketing pakket €120 ex btw per maand. Van 8.00uur tot 19.30 verhuren wij de ruimtes.

 

We hanteren vaste huur prijzen met een all-inclusive concept. Dit houd in dat je gebruik mag maken van gas, water, licht, toilet, kantine + koffie/thee voor eigen gebruik, wifi, wasmachine+droger voor de handdoeken.

 

Als je op één werkdag meer dan 5 handdoeken gebruikt dan mag je je eigen handdoeken meenemen en zelf wassen/drogen in onze wasmachine/droger of overleggen we een meerprijs op de huur. Zijn het er minder dan gaan ze met onze was mee en mag je gebruik maken van onze handdoeken.

 

Waar je nog eens extra voordeel mee hebt en mede in de huurprijs zit is dat wij al meer dan 10 jaar een klantenbestand hebben opgebouwd, een goede naam, een goede uitstraling midden in het winkelcentrum én alle ondernemers sturen klanten naar elkaar door, kruisbestuiving! Dit werkt zeer goed! Ieder zijn eigen specialiteiten en een hele prettige werksfeer in een gezellig en vast team.

 

Onze huurprijs bedraagt 67 euro ex btw per dag. Voor deze prijs mag je vooraf aan ons je visitekaartjes/flyers geven dan delen wij deze aan onze klanten uit voordat je start. Ook sturen wij éénmalig een mail eruit waarin jij jezelf kan voorstellen + één Facebook bericht! Dan heb je een mooie start🙂

 

100% goed aanpakken daarom werken wij met een marketing pakket! Je krijgt hiervoor:

– Eén stukje tekst voor de mail vooraf aan de maand dat je start

– maximaal 4 diensten op onze website plaatsen op de pagina behandelingen op www.beautyfitzaandam.nl (bekijk alvast het voorbeeld)

– vermelding op onze pagina leer ons team kennen op de website www.beautyfitzaandam.nl

– 2x per maand een blog aanleveren voor op onze website (werken aan lange termijn marketing)

– 2x per maand een Facebook bericht met doorverwijzing naar onze website (je eigen pagina)

Wij beschikken ook over een groot klanten bestand en zitten midden in een druk bezocht winkelcentrum. Alle ondernemers sturen klanten naar elkaar door, zo profiteren wij allemaal van iedereen zijn werkzaamheden.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar info@beautyfitzaandam.nl vermeld hierbij wel je bedrijfsnaam en welke werkzaamheden je wilt uitvoeren want wij willen geen dubbele diensten gaan aanbieden. https://www.bedrijfspand.com/bedrijfspanden/zaandam/praktijkruimte/huur/46522/