Ben jij een zelfstandige ondernemer in de schoonheidsbranche en heeft jou bedrijf een toegevoegde waarde binnen ons bedrijf?

pedicure – nagelstyliste – masseuse – fysiotherapie – wimperstyliste – etc.

2019 Alle behandelruimtes zijn NIEUW!!


Behandelruimte 1 Deze ruimte is voorzien van warm/koud water, dressior, behandelstoel half elektrisch. Op donderdag is de ruimte verhuurd aan een PMU styliste en om de 3 weken op maandag en vrijdag aan een laser bedrijf.

Behandelruimte 2 Deze ruimte is voorzien van warm/koud water, airco/verwarming, dressior en eventueel tegen een vergoeding de massagebank. Op woensdag en donderdag verhuurd aan een Shiatsu masseuse. Iedere maandag aan een orthomoleculair therapeut.

Behandelruimte 1 kan eventueel fulltime gehuurd worden mits de andere partijen van ruimte willen wisselen.


Inbegrepen / mag gebruikt van worden gemaakt:
Wifi – Toilet – magazijn – wasmachine / droger – airco – verwarming

Wij hanteren vaste huurprijzen per dag, (Wij hanteren vaste kortingen bij meerdere dagen) duidelijke contracten en wij willen zelfstandige ondernemers die kwaliteit leveren aan klanten. Huurcontracten van minimaal 1 dag per week, 6 maanden met een borg van 400 euro.

Wij beschikken ook over een groot klanten bestand en zitten midden in een druk bezocht winkelcentrum. Alle ondernemers sturen klanten naar elkaar door, zo profiteren wij allemaal van iedereen zijn werkzaamheden.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar info@beautyfitzaandam.nl vermeld hierbij wel je bedrijfsnaam en welke werkzaamheden je wilt uitvoeren want wij willen geen dubbele diensten gaan aanbieden.

Stuur gerust een mail voor meer informatie naar info@beautyfitzaandam.nl
https://www.bedrijfspand.com/bedrijfspanden/zaandam/praktijkruimte/huur/46522/

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein