BeautyFit schoonheidssalon
Zaandam
Koffie, het zwarte goud dat velen van ons elke ochtend begroet met zijn karakteristieke geur en rijke smaak. Maar wat doet deze cafeïnehoudende drank eigenlijk met onze huid?
Laten we beginnen met het goede nieuws: koffie zit boordevol antioxidanten, die kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het verouderingsproces van de huid kunnen vertragen. Bovendien kan de cafeïne in koffie de bloedcirculatie stimuleren, wat de huid een gezonde gloed kan geven.

Aan de andere kant kan overmatige consumptie van koffie uitdroging veroorzaken en een gehydrateerde huid is essentieel voor een gezonde uitstraling. Het is dus belangrijk om voldoende water te drinken om het vochtverlies door koffie te compenseren.

Maar koffie doet niet alleen iets voor de huid wanneer het wordt gedronken. Sommige mensen gebruiken ook koffie als ingrediënt in zelfgemaakte scrubs. De grove textuur van gemalen koffie kan dode huidcellen helpen verwijderen, waardoor de huid glad en zacht aanvoelt.

Kortom, matige consumptie van koffie kan bijdragen aan een gezondere huid, maar het is belangrijk om ook voldoende water te drinken en de huid goed te hydrateren

Gratis toevoegen aan jouw behandeling
Ben je al gelangere tijd klant bij ons en lijkt het je gaaf om je huid in beeld te brengen en vooral te zien wat er in de huid aan de hand is? Of misschien om te kijken of jouw huid erg uitgedroogd is door al die ☕?  Dan hebben wij de optie Huidanalyse Observe aangemaakt. Wanneer je deze optie aan jouw gezichtsbehandeling toevoegt zul je gratis van ons de huidanalyse ontvangen.25-01-2024
Boek hier je afspraak
📧 info@zaandamclone.nbsals.nl
📞06 45 046 338
💆‍♀️Behandelingen de hele week op afspraak
🤗De Webshop is 24/7 open
Wij staan op werkdagen telefonisch, via de mail en whatsapp voor je klaar.