Dit jaar bestaat de schoonheidssalon 5 jaar. Wij gaan door onder een nieuwe naam en op en nieuwe locatie…

slider4Sinds 1 augustus jl. bestaat Schoonheidssalon Nance 5 jaar. Nancy, oprichter en eigenaar van de salon, heeft nu besloten haar activiteiten voort te zetten in een nieuw onderkomen. Nancy en haar partner Roy openen op 2 september hun nieuwe zaak in het winkelcentrum ’t Kalf op nummer 53.

Nieuwe naam, nieuw aanbod
Nancy en Roy hebben gekozen voor en nieuwe bedrijfsnaam: ‘BeautyFit’. Deze naam zegt in één woord waar Nancy en Roy voor staan.

Nancy blijft werkzaam als schoonheidsspecialiste. Roy gaat personal training aanbieden, daarnaast zal hij mensen adviseren en coachen m.b.t. voeding en beweging, bij afvallen of aankomen.

Verder zal er verse afhaal smoothies koffie, thee en cappuccino worden aangeboden. Meer informatie vindt u onder openingstijden.

Ook nieuw is het inloopuur, waarbij iedereen kan binnenlopen voor een korte behandeling tegen een aangepast tarief. (wenkbrauwen, bovenlip/kin waxen, wenkbrauwen/wimpers verven)

Personal training
Roy is een vakbekwame en ervaren personal trainer. Het recept: een gepersonaliseerd trainingsschema en persoonlijke coaching. Het resultaat: het snel behalen van je persoonlijke doelen. Dat kan op de volgende manieren:

1) 1-op1 training

2) Small group training (max. 5 pers.)

3) Boksfit (training buiten de ring)

zie trainingsrooster op de website

Officiële opening en 5-jarig jubileum
Voor deze gelegenheid hebben we een aantal speciale dingen in petto:

  • Groot feest! Zorg dat je erbij bent! Op deze zeer gezellige dag is echt iedereen welkom om een kijkje te nemen in onze nieuwe zaak BeautyFit
  • Wij geven maar liefst 200 goodiebags weg! En ze zijn zeer goed gevuld! Je kunt kiezen uit de Beauty of Fit goodiebag.
  • Er een huidspecialist aanwezig zijn voor een gratis huidanalyse… (reserveren kan telefonisch 06 45 046 338)
  • Fit heeft een super ‘zware’ actie.
  • Verder staat er een verse huisgemaakte smoothie voor u klaar!