Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering?

Een basis huidverzorging voor jong en oud bestaat uit zes stappen. Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezonde heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Voor een betere toekomst van uw huid!

Stap 1: Reiniging

Keuze uit 2 soorten reiniging:
VelVet Creamy Milk
Pomp ongeveer 3 x de milk op je handpalm. Zorg altijd dat je genoeg milk gebruikt zodat de milk ook al het vuil kan opnemen wat op je huid zit. Verdeel de milk over je gezicht en was hiermee je gezicht. Heb je mascara op? Een paar pompjes milk extra aanbrengen op je ogen (hou je ogen dicht) en roteer met je vingers net zo lang tot je geen mascara meer voelt. Was met warm water de milk van je ogen en gezicht eraf. Droog je gezicht met een handdoek. Pak dan de Velvet mist erbij, pomp een aantal keer zachtjes de lotion in je handpalm en verdeel de Mist over je gezicht. Je zult ook voelen dat het erg fris aanvoelt.

Rise & Shine cleanser
Maak je handen vochtig, en pak een aantal pompjes gel op je handen. Wrijf de gel tussen je handen tot dat deze begint te schuimen en dan breng je hem aan op je gezicht. Was je gezicht maar niet je ogen hiermee. Daarna royaal afspoelen met warm water (ook makkelijk onder de douche te gebruiken) Droog je gezicht af met een handdoek. Pak dan de Velvet mist erbij, pomp een aantal keer zachtjes de lotion in je handpalm en verdeel de Mist over je gezicht. Je zult ook voelen dat het erg fris aanvoelt.

Stap 2: Diepte reiniging

  • Ervaar het kristalheldere resultaat!

Crystal Orange Cleanser is een ultrazachte 2 in 1-reinigingsgel die uw huid poriën diep zuivert en een lichte polish geeft. De Crystal Orange scrubgel verwijdert vuil en talg en verbetert uw teint.

Hiervoor gebruik je de Crystal Orange Cleanser van Cenzaa. Maak je handen iets vochtig en pomp een aantal keer de Orange Cleanser op je handen. Wrijf de Orange cleanser tussen je handen en breng deze aan op je gezicht, met roterende bewegingen voel je de. Was je gezicht maar niet je ogen hiermee. Daarna royaal afspoelen met warm water (ook makkelijk onder de douche te gebruiken) Droog je gezicht af met een handdoek. Pak dan de Velvet mist erbij, pomp een aantal keer zachtjes de lotion in je handpalm en verdeel de Mist over je gezicht. Je zult ook voelen dat het erg fris aanvoelt.

Stap 3: Complex

Cenzaa Power Serum, Voorkomen van rimpels? Versteviging? Gevoelige huid? Onzuiverheden? Er zijn 4 soorten POWER serum’s van Cenzaa

Breng jou power aan na de reiniging en onder de crème

Stap 4: 24H-creme

Breng altijd eerst je oogcrème aan en daarna je 24uurs crème

  • Suprême Look

Oogstrelende verzorging met 7 effecten!

Suprême Look [24H 7 Effects Eye Cream] is een zeer intensief voedende, hydraterende oogcrème die uw oogcontour lift en vochtwallen, verkleuringen en fijne lijntjes vermindert.

  • Cenzaa Comfort Cream

Laat u meevoeren naar Mediterrane sferen met de revolutionaire huidverbeterende Cenzaa Comfort Creams. Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende crèmes met doeltreffende en geavanceerde formules. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, laten uw huidverzorging een reis naar ontspannen oorden zijn. Er zijn 7 verschillende soorten crème, aangepast door uw Cenzaa huidspecialist.

Stap 5: Masker

Ongeveer 2 keer in de week breng je nadat je stap 1 en 2 hebt gedaan stap 5 het masker aan op je huid. Er zijn 3 soorten maskers voor je huid van Cenzaa. Jou Cenzaa specialist zal het juiste masker aan je adviseren.

  • Cenzaa Intense Touch Masq

Stress, vermoeidheid en overdadige blootstelling aan zon, wind, warmte en kou tasten uw huid aan. Uw huid kan wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. De therapeutische werkstoffen uit het Cenzaa Intense Touch programma maken het verschil. Ontdek de weldaad voor uw zintuigen verzonken in een innovatieve formule van huidverbetering. Geniet van de rustgevende of juist verkwikkende werking van de Cenzaa Intense Touch Maskers. Dankzij Cenzaa lacht uw huid de wereld tegemoet.

Stap 6: Beschermen

De meest belangrijkste stap die de meeste overslaan. DOE DIT IEDERE OCHTEND!! Wil je graag jou huid jong en mooi houden, dan moet je jou huid beschermen!! Dit kan je bij Cenzaa met 2 producten doen. Of de BB cream die een zonbescherming bevat en een kleurtje (lekker voor in de winter) of je gebruikt een Zon bescherming.

  • Cenzaa BB Cream

Een zomers gevoel, iedere dag… met de Lovely Radiance producten van Cenzaa. Een getinte dagcrème op basis van zeer sterke anti-oxidanten en met een 100% natuurlijke UV reflectie! De ultrafijne kleurpigmenten van de Lovely Radiance geven uw huid een natuurlijke, gelijkmatige en stralende zomerse teint. Oneffenheden en vermoeidheidsverschijnselen worden verzacht en droogtelijntjes worden opgeheven. De allergeenvrije formule hydrateert, verzorgt en laat uw huid zijdezacht aanvoelen.

  • Cenzaa Sunshine

Cenzaa Facial Protection geeft uw huid dat zijdezachte gevoel dat u beleeft na een dagje zonnen, zonder de schadelijke effecten van deze warmtebron. Schadelijke UV straling wordt door 100% natuurlijke ingrediënten gereflecteerd en de Sunshield producten hebben een zeer hoge dosis aan sterke anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. Het product gaat huidveroudering tegen en herstelt de vochtbalans van uw huid. Cenzaa Sunshield wordt geleverd in een medium en high samenstelling.

Iedere ochtend herhaal je stap 1 & 3 & 4 & 6
Iedere avond herhaal je stap 1 & 3 & 4
2 keer in de week doe je het 6 stappenplan voor maximale huidverbetering!


BeautyFit wilt graag iedereen een goed advies geven, daarom geven wij ALTIJD de Cenzaa ‘East meets West’ Huidanalyse GRATIS bij iedere nieuwe klant