Hoera! BeautyFit 1 Jaar!

Wist u dat wij alweer 1 jaar in Winkelcentrum ’t kalf Zaandam zitten???

Dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan u voorbij gaan!

Dit willen wij samen met u vieren, daarom is iedereen van harte welkom op Zaterdag 12 September van 10:00 tot 16:00 voor een hapje en drankje.

Er zijn allerlei leuke aanbiedingen tijdens deze opendag en u mag ook een kijkje nemen als u nog nooit geweest bent, iedereen is welkom!

Een stukje geschiedenis; hoe is BeautyFit ontstaan?
8 jaar geleden begon Nancy (bij haar ouders thuis op zolder) met haar eigen schoonheidssalon. Al snel ontdekte Nancy haar passie voor wellness en huidverbetering. 6 jaar geleden ging ‘Schoonheidssalon Nance’ officieel van start in hun woning op het Hollandsch Diep. Roy begeleide klanten in sport & voeding en ook dit werd een succes! Het werd te druk om thuis te blijven werken. Roy & Nancy besloten er samen 1 bedrijf van te maken…

Vorig jaar in de maanden Juli en Augustus hebben wij met veel hulp van vrienden en familie er een pracht bedrijf van gemaakt! Kom gerust eens kijken.

Klik hier voor de facebook uitnodiging

Er zijn ook allemaal leuke prijzen te winnen zoals:

  • Gezichtsbehandeling t.w.v. €67,50
  • Supplementen

Klik hier voor de facebook uitnodiging

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein