BeautyFit Zaandam vierde Zaterdag 27 September 2014 de opening en 5 jarig jubileum, Een dag om nooit te vergeten! BeautyFit Zaandam is een feit!

Maar liefst 150 goodiebag’s zijn er vergeven op deze prachtige dag, een heleboel bloemen en cadeau’s, enorm bedankt voor de aandacht!

Schoonheidssalon & Personal training hebben wij samen gevoegd tot 1 bedrijf BeautyFit Zaandam

Het verbaasde iedereen dat wij zo veel ruimte hebben in het pand, er zit een schoonheidssalon van 18m2 en een trainingsruimte van 28m2 en de balie voor is ook nog eens 36m2 groot!

Nancy van Schoonheidssalon Nance heeft 5 jaar haar bedrijf gerund op het Hollandsch Diep in Zaandam. Het was een schoonheidssalon in huis. Thuis werd het te druk vandaar de zoektocht naar een bedrijfspand om uit te kunnen breiden met Schoonheidssalon Nance.

Roy heeft zijn leven lang al een passie voor sport. Jaren lang ervaring met boksen, hij trainde dag in dag uit en haalde vervolgens meerdere prijzen binnen met boks wedstrijden. Ineens sloeg zijn passie om, nieuwe uitdaging zag hij in de sport bodybuilding. Tevens zo fanatiek aan de slag dat Roy ook met bodybuilding wedstrijden heeft gedraaid. Voeding? Daar draait alles om bij bodybuilding. Personal training en begeleiding in afvallen, aankomen of wedstrijden draaien alles is mogelijk. De ervaring die Roy jaren heeft opgedaan door vanuit huis mensen te helpen om hun doelen te bereiken.

Schoonheidssalon Nance bestaat ook nog eens 5 jaar! En dat hebben wij uitbundig gevierd. Door te verhuizen van ‘thuis salon’ naar een bedrijfspand van 100m2. Super trots dat alles zo goed is verlopen.

De verbouwing was super heftig, 2 maanden lang van s’morgens vroeg tot s’avonds laat gewerkt aan dit project. Het resultaat mag er zeker zijn. Zonder onze lieve vrienden en familie hadden wij dit nooit gered.

BeautyFit Zaandam
Beauty Relax behandeling