BeautyFit schoonheidssalon
Zaandam
Hi Beauty,
Er is al een tijdje vraag naar dus wij zijn op onderzoek uitgegaan en kunnen nu weer een hele mooie behandeling aan ons assortiment toevoegen. Heb jij last van chronische roodheid? Denk hierbij aan couperose, rosacea, een gevoelige huid, etc. Lees dan vooral even verder…pH formula resurfacing peeling
Een pH resurfacing peeling werkt net iets anders dan de standaard peelings. Bij een peeling kun je dagenlang heftige downtime hebben, met de pH formula resurfacing peeling loop je direct de salon uit met een prettig aanvoelend, toonbaar gezicht, waar haast geen downtime aan te pas komt. Dit verschil komt doordat standaard peelings al vrij aan de oppervlak beginnen met werken en gaan dan door naar beneden. Een resurfacing peeling doet dit gelijk bij de oorzaak van ‘het probleem’ dieper in de huid. De resurfacing peeling van pHformula is een peeling en verzorging in één, het heeft een grootst effect en is zacht voor de huid. Er is zelfs al na 1 behandeling resultaat zichtbaar: de huid wordt zachter, steviger en stralender.
C.R. Resurfacing
Chronische roodheid, couperose, een gevoelige huid en rosacea peeling
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid. Zoals bijvoorbeeld chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule. Dit om roodheid en ook ontstekingen te verminderen. De peeling maakt de huid minder gevoelig en rode en dunne huiden worden sterker en dikker. Door de behandeling uit te voeren in kuurverband het gebruik van aansluitende producten zorgt voor het meest optimale resultaat.
Boek hier
📧 info@zaandamclone.nbsals.nl
📞06 45 046 338
💆‍♀️Behandelingen de hele week op afspraak
🤗De Webshop is 24/7 open
Wij staan op werkdagen telefonisch, via de mail en whatsapp voor je klaar. 

Gepubliceerd: 25-10-2023