Ken je iemand met acne of heb je er zelf last van? Super vervelend, maar wees niet getreurd wij hebben de perfect behandeling voor jouw huid. Voordat we je meenemen in de behandeling leggen we eerst iets uit over acne, want wat is acne nou eigenlijk en wat kunnen we er tegen doen?

Het ontstaan van acne

Acne kan meerdere oorzaken hebben. Een paar voorbeelden hiervan zijn genetische aanleg, hormonale schommelingen(denk aan de pubertijd), omgevingsfactoren zoals stress, voeding, leefstijl, etc.

In de pubertijd neemt de hoeveelheid androgene hormonen (mannelijke hormonen) toe. Hierdoor worden talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst groter en gaan meer talg produceren. De hoornlaag van de huid wordt ook dikker door deze verandering komt er een laagje dode huidcellen op de huid te liggen waardoor talg moeilijker naar buiten kan. Dit zorgt ervoor dat de talgklier sneller verstopt en ontstoken raakt.

Wat kan je er tegen doen ?

Bij acne is het belangrijk om 2x per dag je huid goed te reinigen, zodat talg en ander vuil zich niet kan ophopen en onzuiverheden kan veroorzaken. Het verzorgen van jouw huid met de juiste producten is stap 1 en ook meteen de belangrijkste stap! Daarnaast is het belangrijk om uit te kijken met voeding. Denk hierbij aan suikers, vette voeding en zuivel. Dit zijn producten die acne kunnen triggeren. Wat ook niet mag ontbreken is regelmatig een acne behandeling! Wij adviseren bij een huidprobleem als acne om 1x per 2 of 4 weken jouw huid echt even goed aan te laten pakken in de salon tijdens een behandeling.

Wil jij graag jouw acne aanpakken, maar weet je zelf niet hoe? Tijdens een introductie behandeling kunnen wij jou een adviseren over geschikte producten en behandelingen voor jouw huid.

Kenmerken:

  • Oppervlakte reiniging
  • Diepte reiniging
  • Verwijderen onzuiverheden zoals; ontstekingen, comedonen, black heads & white heads
  • Peeling, ampul, microdermabrasie of bindweefselmassage
  • Masker

De behandeling zal ten alle tijden worden aangepast naar de behoefte van jouw huid.

Acne behandelingen Prijs
Acne basis behandeling  (voorheen 2 zones) €62,00
Acne intens behandeling (voorheen volledig gezicht) €92,00