Ervaar jij op dit moment een grauwe, futloze huid? Kan je huid wel een flinke BOOST gebruiken? Wil je de huidveroudering tegen aan? Er gewoon weer frisser en jonger uitzien? Dan is de anti age behandeling echt geschikt voor jouw huid!

Het resultaat:

  • Vorming van nieuw collageen (stevigheid van de huid)
  • Versnellen en stimuleren van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid
  • Conditie van de huid verbeterd aanzienlijk
  • Futloze/gauwe huid gaat weer stralen
  • Verminderd pigmentvlekken en littekens
  • Verminderd rimpels
  • Verminderd onzuiverheden / verstopte poriën
  • Voert afvalstoffen beter af
  • Verstevigd de huid

Laat je huid weer glanzen en stralen! Ga voor langdurige huidverbetering en boek regelmatig een anti age behandeling om jouw huid in top conditie te laten blijven.

Algemeen advies voor een mooie huid:

De anti age behandelingen zijn jouw maandelijkse onderhoud voor een mooie huid! Een huidcyclus duurt ongeveer 30 dagen, na deze maand is je huid dus weer toe aan een behandeling. Wil je sneller en meer resultaat dan moeten we dit proces inhalen en kan er een wekelijkse kuur geboekt worden, dan korten we de behandeling in naar wens/budget voor meer huidverbetering. Een persoonlijk advies geven wij tijdens iedere behandeling of boek eerst een introductie behandeling.

Anti age 2.0 behandeling

De behandeling:

Een uitgebreide reiniging & voorbereiding voor de bindweefsel massage en/of de microdermabrasie behandeling die we gaan toepassen aan de hand van jouw huidwensen. Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen in de huid en stimuleren de snelheid van het vernieuwen van de huidcellen. Hierna brengen wij het bijzondere botuline gelaatsmasker aan dat rimpels vermindert. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren. Loop met een stralende frisse huid de deur uit!

Advies voor een mooie huid:

Deze anti age 2.0 behandeling is jouw maandelijkse onderhoud voor een stralende, mooie huid! Een huidcyclus duurt ongeveer 30 dagen, na deze maand is je huid weer toe aan een behandeling. Wil je sneller en meer resultaat dan moeten we dit proces inhalen en kan er een wekelijkse kuur geboekt worden, dan korten we de behandeling in naar wens/budget en zorgen we voor meer huidverbetering/verjonging.
 

Behandeling Prijs
Anti age €92,00
Anti age all-in €132,00
Anti age + hals&decolleté €137,00
Anti age all-in + hals&decolleté €177,00
Anti age 2.0 €112,00
Anti age 2.0 all-in €152,00
Anti age 2.0 + hals&decolleté €167,00
Anti age 2.0 all-in + hals&decolleté €192,00

Eenvoudig een afspraak maken

Maak een afspraak via onze online agenda