Het resultaat:

  • De huid zal zich herstellen en vernieuwen
  • Nieuw collageen wordt aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.
  • Vermindering van rimpels
  • Poriën worden minder zichtbaar
  • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
  • Vermindering diffuse roodheid
  • Pigmentvlekken nemen af
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Verdunnen van de hoornlaag
  • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

De behandeling:

Het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid word geactiveerd, hiermee stimuleren wij de keratinocyten en fibroblasten in de huid tot de aanzet van huidverbetering/verjonging. Actieve groei en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen zodat die zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. Dit is een proces in de huid die wel 3 maanden na de laatste behandeling kan duren, soms zelfs wel jaren lang!.

Advies voor een mooie huid:

Een dermapen 4 behandeling is intensief voor de huid, wij werken daarom uitsluitend met alleen de producten van dermapen. Voor thuis is het van belang dat er volgens ons advies gebruik word gemaakt van de producten van Cenzaa en LavieSage. Deze 2 merken zorgen ervoor dat de huid zich goed kan herstellen en verbeteren. 1x per 6-8 weken mag deze behandeling herhaalt worden tot het gewenste resultaat is bereikt.

Ben je nieuwe bij ons? Reserveer dan eerst een introductie behandeling.

Maak een afspraak via onze online agenda


Behandeling Prijs
Dermapen 4 Microneedling €152,00
MicroNeedling Dermapen4 + Peeling €182,00
MicroNeedling Dermapen4 hals en decolleté (extra tijdens behandeling) €102,00
MicroNeedling Dermapen4 hals en decolleté + Peeling (extra tijdens behandeling) €132,00

100% garantie mogen wij niet garanderen, resultaten zijn afhankelijk van je leefstijl, milieu-invloeden en zon gebruik. Ook bepaalde medicatie, ziektes en langdurig stress zijn relatief of absolute contra-indicaties en bespreken wij tijdens het intakegesprek.

*Wij voeren geen dermapen 4 behandeling uit bij het niet gebruiken van ons producten die wij adviseren, dit om risico’s en complicaties na de behandeling uit te sluiten. Ook niet tijdens zwangerschap, stressvolle situaties, een huid die radiotherapie (bestraling) heeft ondergaan, een operatie in het gezicht de afgelopen 6 maanden, kwaadaardige huidaandoeningen, gebruik van acne medicatie en niet bij het gebruik van roacuttane of andere medicijnen met vitamine A zuur. Vooraf aan de behandeling vind altijd een uitgebreid intake gesprek plaats.