Een pH resurfacing peeling werkt net iets anders dan de standaard peelings. Bij een peeling kun je dagenlang heftige downtime hebben, met de pH formula resurfacing peeling loop je direct de salon uit met een prettig aanvoelend, toonbaar gezicht, waar haast geen downtime aan te pas komt. Dit verschil komt doordat standaard peelings al vrij aan de oppervlak beginnen met werken en gaan dan door naar beneden. Een resurfacing peeling doet dit gelijk bij de oorzaak van ‘het probleem’ dieper in de huid. De resurfacing peeling van pHformula is een peeling en verzorging in één, het heeft een grootst effect en is zacht voor de huid. Er is zelfs al na 1 behandeling resultaat zichtbaar: de huid wordt zachter, steviger en stralender.

C.R. Resurfacing

Chronische roodheid, couperose, een gevoelige huid en rosacea peeling

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid. Zoals bijvoorbeeld chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule. Dit om roodheid en ook ontstekingen te verminderen. De peeling maakt de huid minder gevoelig en rode en dunne huiden worden sterker en dikker. Door de behandeling uit te voeren in kuurverband het gebruik van aansluitende producten zorgt voor het meest optimale resultaat.

Mela resurfacing:

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym. Dit terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld. Hierdoor worden de natuurlijke afstoot van pigmentcellen bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enig risico. Deze behandelingen worden uitgevoerd in kuurverband en in combinatie van de aansluitende producten voor thuis voor het meest optimale resultaat.