Shiatsu-behandeling door Coralien van Rossum medisch erkend Shiatsu-therapeut, gedeeltelijk vergoeding mogelijk vanuit de ziektekostenverzekering.

Mijn motto: zacht in je kracht

Shiatsu is dé Japanse drukpuntmassage; een heerlijke ontspannende, zachte massage om je weer in balans te brengen. Reguliere spiermassages kunnen belastend zijn voor uw lichaam, de Shiatsu-behandeling juist niet.

De behandeling wordt uitgevoerd door met de duimen en soms ook handpalmen een lichte druk te zetten op de huid. Doordat de massage via drukpunten vlak onder de huid werkt, is de massage niet belastend voor het lichaam zoals een reguliere spiermassage kan zijn.

Heerlijk ontspannend en heeft tegelijkertijd een therapeutisch resultaat en werkt erg goed tegen pijn- en/of vermoeidheidsklachten.

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen

Hoe maak ik een afspraak?

Online via deze site: Scroll naar beneden
Telefonisch of whatsapp: 06 2038 8496
Webiste: www.demetamorphose.nl
Facebook: ShiatsuPraktijkDeMetamorphose

Herken je dit:

..moe opstaan..
 ‘ik moet nog van alles doen, maar ik heb daar echt de energie niet meer voor….’
‘voor mezelf zorgen? Wanneer dan?’
..vaak pijn..
..veel piekeren..
‘niet ALWEER praten bij psychologen en andere hulpverleners’

Veel mensen zijn moe, moe en nog eens moe en maar heel weinig mensen weten dat de sleutel naar meer energie in hun eigen lichaam besloten ligt.

Dit wordt wel het zelf genezend vermogen genoemd: je lichaam en geest weten al wat te doen, zijn dat besef alleen even kwijt. Door de behandelingen wordt dit zelf genezend vermogen weer aangesproken, waardoor er echt een langdurige verbetering ontstaat.

Wil je:

  • Beter slapen?
  • Uitgerust opstaan?
  • Meer energie hebben?
  • Je ontspannen voelen?
  • Minder pijn hebben?
  • In balans komen zonder ingewikkelde gesprekken?
  • tijdens een ontspannen behandeling ongemerkt aan jezelf werken?

Dan ben je klaar voor je MetaMORPHOse!

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen.

Je bent al krachtig; ik help je weer zacht in je kracht te staan door middel van een lichte en kalme Shiatsu-behandeling met veel diepgang.

Omdat ieder mens uniek is, krijgt iedereen bij mij een ‘eigen’, op de persoon toegespitste behandeling, ook bij ogenschijnlijk gelijke klachten.

Hoe maak ik een afspraak?

Telefonisch of whatsapp: 06 2038 8496
Webiste: www.demetamorphose.nl
Facebook: ShiatsuPraktijkDeMetamorphose

partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein