De zon straalt op je huid en geeft je zo de bruine teint waar je zo naar verlangt. Maar ben je er ook van op de hoogte dat 80% van de huidveroudering te wijten is aan onbeschermde blootstelling van de huid aan de zon? Zonnestralen kunnen dus echt funest zijn voor je mooie egale huid.


.
Het is daarom erg belangrijk om je huid te beschermen voor de zon, zeker zo aan de start van het seizoen.
.
Advanced Sun SPF 50 is een zonnebrandspray voor je lichaam en gezicht.
.
Dit ultieme 5-in-1 product gaat #huidveroudering, huidverbranding, zonuitslag en de vorming van #pigmentatie tegen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.
.
Advanced Sun SPF 50 is hypoallergeen, waterbestendig en geschikt voor alle huidtypes.
.
Het trekt snel in, plakt niet en zorgt voor een zeer sterke bescherming tegen UVA en UVB-stralen #Cenzaa
.
Bescherm jij jouw huid wel voldoende?
.
.
.
.
.
#zonbescherming #schoonheidssalon #schoonheidsspecialiste #huid #zon #beautyproduct #musthave #zaandam

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein