coralien van rossum
coralien van rossum

Ook zo moe en uitgeput? Onze Shiatsu therapeut Coralien legt uit:

 

Veel mensen denken aan overwerktheid oftewel zwaar overspannen van teveel werken of teveel druk op het werk.

 

 

 

 

Je kan echter ook een burnout krijgen van teveel zorgen en de meeste mensen maken zich dan (te) druk over anderen en dan opeens word je helemaal op jezelf aangewezen en kan je niet meer en ben je totaal uitgeput.

 

Mijn slogan is niet voor niets:

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen.

 

En natuurlijk is het ook goed om psychische hulp te zoeken; sterker nog, de combi van psychische hulp én Shiatsu behandelingen versterken elkaar.

Shiatsu werkt namelijk tegen geestelijke én lichamelijke klachten.

shiatsu massage
shiatsu massage

 

Die burnout is niet in een korte tijd ontstaan, dus genezen heeft ook zijn tijd nodig. Dat betekent ook dat je ook niet klaar bent met één of twee Shiatsu behandelingen.

 

Meestal heb je in ieder geval zo’n zes behandelingen nodig verdeeld over een kleine drie maanden; met de eerste drie behandelingen (elke week) boek je al een mooi eerste resultaat. Daarna gaan we de behandelingen afbouwen om je zelfgenezend vermogen wat aangesproken wordt tijdens de behandelingen de kans te geven weer zijn werk te gaan doen.

 

Voor de eerste drie behandelingen heb ik een aanbieding: € 227,- ipv € 255,-.

Als je aanvullend verzekerd bent, kan je waarschijnlijk een deel van de behandelingen vergoed krijgen, informeer hiernaar bij je ziektekostenverzekering.

 

Kijk ook eens hier: https://www.demetamorphose.nl/vergoedingen-en-prijzen

 

Meer weten? Bel/app 0620388496.