Neem een kijkje in het assortiment van Sen&Zo heerlijk geurende producten en kleine prijsjes vanaf €4,95 bijvoorbeeld de mini scrub zakjes per 2 verpakt met leuke teksten erop! Zo kan je iemand een keer leuk verrassen. Zie hier de geurkaars, brand ongeveer 40 uur en zit in een speciale cadeauverpakking met weer een leuke tekst erop. Dan de parfumkaarten voor 3,95 er zijn 4 verschillende geurkaarten bekijk de teksten hieronder.

De speciale cadeauverpakkingen met een showerfoam en body lotion, let op deze zijn bijna uitverkocht.

Dit zijn de na vul verpakkingen voor de geurstokjes die we straks laten zien.

Alle producten zijn verkrijgbaar in 5 heerlijke geuren

 1. Riverside is een houtachtige en frisse geur voor een rijke en sprankelende beleving.
 2. Sunrise is een zoete en houtachtige geur voor een hartstochtelijke en passionele beleving.
 3. Naturel Power is een houtachtige en kruidige geur voor een energieke en krachtige beleving.
 4. Elements, een vrouwelijke fris en fruitige geur.
 5. Forest is een groene en bloemige geur voor een rustige en ontspannen beleving.

En dan nu ons best verkochte product de ShowerFoam, een heerlijke rijke schuim voor onder de douche. Wij zorgen er ook altijd voor dat er cadeauverpakkingen klaar staan, zodat je ze direct kant en klaar mee kunt nemen. Dit zijn de geurstokjes! Een aanrader voor een frisse geur in huis of op het toilet. Hetzelfde geld voor de Roomspray’s om even heerlijk in de ruimte te sprayen, op de bank of op het beddengoed. Dan de rijke body butters, voor droge benen, armen of handen Wat ik persoonlijk fijn vind is dat het goed intrekt en niet vet blijft.

Al deze producten kan je bij ons bestellen en thuis laten bezorgen, wij delen altijd de verzendkosten met jou.

Dan nog een kleine verpakking van de luchtige hand en body creme, handig voor in je tas!Dit zijn de Geurstokjes van sen&zo

Het hele assortiment van Sen&Zo heeft 5 heerlijke geuren die je terug vind in de producten.

De geurstokjes Werken ongeveer anderhalf tot twee maanden.

Het assortiment van sen&zo bestaat uit een

 • body butter
 • body lotion
 • body scrub
 • shower foam
 • geurkaars
 • handcreme
 • roomspray
 • geurkaarten
 • geurstokjes

Voor hele kleine prijsjes kan je een leuk cadeausetje samen stellen.


Geurkaarten

In ons assortiment vind je geurkaarten met mooie teksten. Zo kun je iemand op een leuke, mooie of bijzondere manier een kaart toesturen.
Dit is geen gewone kaart maar een kaart die ruikt naar parfum. De kaart is geïmpregneerd met 4 heerlijke geuren. Het is echt een verrassing om de kaart naar iemand te verzenden of te mogen ontvangen.


 

Er zitten ook altijd leuke inspirirende teksten bij.

Kom jij een keer de geuren bij ons testen?

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!