Neem een kijkje in het assortiment van Sen&Zo heerlijk geurende producten en kleine prijsjes vanaf €4,95 bijvoorbeeld de mini scrub zakjes per 2 verpakt met leuke teksten erop! Zo kan je iemand een keer leuk verrassen. Zie hier de geurkaars, brand ongeveer 40 uur en zit in een speciale cadeauverpakking met weer een leuke tekst erop. Dan de parfumkaarten voor 3,95 er zijn 4 verschillende geurkaarten bekijk de teksten hieronder.

De speciale cadeauverpakkingen met een showerfoam en body lotion, let op deze zijn bijna uitverkocht.

Dit zijn de na vul verpakkingen voor de geurstokjes die we straks laten zien.

Alle producten zijn verkrijgbaar in 5 heerlijke geuren

 1. Riverside is een houtachtige en frisse geur voor een rijke en sprankelende beleving.
 2. Sunrise is een zoete en houtachtige geur voor een hartstochtelijke en passionele beleving.
 3. Naturel Power is een houtachtige en kruidige geur voor een energieke en krachtige beleving.
 4. Elements, een vrouwelijke fris en fruitige geur.
 5. Forest is een groene en bloemige geur voor een rustige en ontspannen beleving.

En dan nu ons best verkochte product de ShowerFoam, een heerlijke rijke schuim voor onder de douche. Wij zorgen er ook altijd voor dat er cadeauverpakkingen klaar staan, zodat je ze direct kant en klaar mee kunt nemen. Dit zijn de geurstokjes! Een aanrader voor een frisse geur in huis of op het toilet. Hetzelfde geld voor de Roomspray’s om even heerlijk in de ruimte te sprayen, op de bank of op het beddengoed. Dan de rijke body butters, voor droge benen, armen of handen Wat ik persoonlijk fijn vind is dat het goed intrekt en niet vet blijft.

Al deze producten kan je bij ons bestellen en thuis laten bezorgen, wij delen altijd de verzendkosten met jou.

Dan nog een kleine verpakking van de luchtige hand en body creme, handig voor in je tas!Dit zijn de Geurstokjes van sen&zo

Het hele assortiment van Sen&Zo heeft 5 heerlijke geuren die je terug vind in de producten.

De geurstokjes Werken ongeveer anderhalf tot twee maanden.

Het assortiment van sen&zo bestaat uit een

 • body butter
 • body lotion
 • body scrub
 • shower foam
 • geurkaars
 • handcreme
 • roomspray
 • geurkaarten
 • geurstokjes

Voor hele kleine prijsjes kan je een leuk cadeausetje samen stellen.


Geurkaarten

In ons assortiment vind je geurkaarten met mooie teksten. Zo kun je iemand op een leuke, mooie of bijzondere manier een kaart toesturen.
Dit is geen gewone kaart maar een kaart die ruikt naar parfum. De kaart is geïmpregneerd met 4 heerlijke geuren. Het is echt een verrassing om de kaart naar iemand te verzenden of te mogen ontvangen.


 

Er zitten ook altijd leuke inspirirende teksten bij.

Kom jij een keer de geuren bij ons testen?

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/