Waarom een 24h crème gebruiken?

Er lang jong uit blijven zien; dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van de werkstoffen die de huid ondersteunen en beschermen tegen UV-straling en invloeden van buitenaf. Ook is het heel belangrijk de juiste crème te gebruiken die past bij de je huidconditie. Afhankelijk van je huidtype kan het zijn dat je een voedende, verstevigende, corrigerende of beschermende crème nodig heeft, of eentje die de vorming van puistjes of onzuiverheden tegengaat.

 

Als je je gezicht hebt gereinigd is het belangrijk om je huid daarna te beschermen, te voeden en te hydrateren. Dit doe je met de juiste 24h crème. Gebruik je geen 24h crème dan merk je dat je huid droog en trekkerig aanvoelt, lichte schilfering aanwezig is, je huid dof is en de kwaliteit van je huid juist snel achteruit gaat. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar, roodheid en couperose kunnen optreden, je huid word slapper, puistjes en ontstekingen komen opzetten en je het vochtgehalte in je huid neemt af.

 

Welke crème voor jouw huid geschikt is hangt van meerdere factoren af. Wat is je huidconditie, wat zijn je wensen en verwachtingen, leefstijl, allergieën, medicijn gebruik, medische geschiedenis en hormoonbalans spelen een grote rol bij het kiezen van een geschikte crème.

 

Welke 24h crème van Cenzaa?

Een crème gebruik je om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. Cenzaa crèmes zijn hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2® werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Bij dagelijks gebruik is het resultaat al binnen korte tijd te zien. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door middel van de hoge dosering aan antioxidanten, dagelijks bescherming tegen UV-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Bij Cenzaa maken ze geen onderscheid tussen een dag- en nachtcrème, maar gebruiken ze een 2-in-1 crème voor dag en nacht. De Cenzaa 24H crème heeft een ingebouwde klok en werkt 3 x 8 uur als je hem 2 keer per dag aanbrengt. Overdag werkt hij beschermend, in de avond ontspannend en `s nachts herstellend.

 

Tip!Wist u dat… crèmes in een pot met schroefdop of tube binnen 24-uur hun werking verliezen? Daarom is een verpakking met een pompje fijn. En je verspilt niet onnodig crème door per ongeluk te veel te pakken en je product behoud zijn werking.

 

Rebalancing Splash – Dit is een intensieve gel die de onzuivere en vette huid herstelt, talgproductie terug dringt en onzuiverheden vermindert. Zorgt voor een frisse en matterende uitstraling.

Rebalancing Spirit – Deze crème herstelt de talgproductie, zuivert, hydrateert en verfijnt de huid. Hij brengt de gestreste, gecombineerde en vette huid weer in balans. De huid ziet er gematteerd zuiver en gezond uit. Ook zorgt hij voor optimaal vochtherstel.

Calming Senses – Deze zachte crème herstelt en beschermt de rode en gevoelige huid. Hij vermindert roodheid, ontsierende adertjes en biedt onmiddellijke verzachting en versterking. Zorgt voor een goede huidflora en optimale celverbetering waardoor de gevoelige couperose en rosacea huid word gekalmeerd.

Sweet Moist – Deze 24h crème is een intensief hydraterende en herstellende crème die vervroegde huidveroudering tegengaat. Super geconcentreerde vochtherstellende ingrediënten zorgen dat de huid optimaal gehydrateerd word en voller aanvoelt.

Sweet HeavenDeze romige 24h crème herstelt de vochtarme en droge huid intensief en gaat huidveroudering tegen. Hij heeft een heerlijk zoetige, warme geur en laat je huid stralen. Echte vochtboost met rimpel herstellend effect! Ook bevat deze crème ingrediënten die de celvernieuwing stimuleren.

Energetic Sunrise Dit is een intensief voedende, hydraterende en vitaliserende crème die fijne lijntjes vermindert en de elasticiteit herstelt. Beleef de heerlijk warme en rijke geur van deze crème met de unieke werking van het 4D anti-age effect.

Energetic DreamGeniet van de warme en zwoele geur van deze heerlijk rijke crème met voedend en liftend effect. Door haar unieke huidverbeterende formule is dit dé anti-aging crème die zorgt voor vitaliteit, verjonging, optimale versteviging en een stralende egale huid.

Silk TendernessDit is een zachte en rijke crème die de zeer gevoelige en gestreste huid herstelt, beschermt en in balans brengt. Hij werkt ontstekingsremmend en vermindert littekens. Hij legt een zijde zacht laagje op de huid, perfect om in te zetten bij een droge, beschadigde huid zoals eczeem.

Derma Sculptureverjongt de huid, wordt gelift en geremodelleerd, waardoor de huid haar maximale spankracht, stevigheid en egale uitstraling weer terugkrijgt.

Tessa Looij