Nieuw Product bij Cenzaa

Deze week hebben wij een nieuw product in de Beautysalon, de microdermabrasion polish.

De microdermabrasion polish is een scrub creme met hele fijn scrubdeeltjes, die je zelf niet ziet maar wel goed voelt. De scrub irriteert en beschadigd de huid niet maar werkt ook nog eens verzorgend en hydraterend.

Microdermabrasion Polish [Skin Correcting Formula] polijst uw huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrubcrème egaliseert, en verfijnt de structuur en textuur van uw huid zonder te beschadigen of te irriteren. Oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en littekens worden zichtbaar verzacht. Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint.

Wat doet het product?

Bamboestengel-poeder is verantwoordelijk voor de exfoliërende werking; dodehuidcellen worden verwijderd. De rijstzemelen zijn rijk aan vitaminen B, wat de celvernieuwing van de huid stimuleert. Zoete amandelolie hydrateert en verzacht de huid en wordt goed door de huid opgenomen. Passiefruit-extract is rijk aan anti-oxidanten en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Cenzaa Microdermabrasion Polish bevat verschillende rijke en actieve ingrediënten.

Hoe gebruik je de Cenzaa Microdermabrasion Polish?

Als je huid het toelaat gebruik je de scrub 1 tot 2 keer per week. Breng aan na de reiniging van Cenzaa stap 1, masseer de scrubcrème voorzichtig over de huid met roterende bewegingen. Daarna verwijder je het product met lauwwarm water. De polish is ook super lekker voor onder de douche. Hij zorgt er voor dat dode huidcellen worden verwijderd, de huid gepolijst en dus gladder wordt, oneffenheden geëgaliseerd worden en tegelijkertijd de huid gehydrateerd en hersteld wordt. Grove poriën en fijne lijntjes worden verfijnd. Je voelt het verschil direct…

…Super gladde huid!

Prijs: Voor een flacon van 150 ml betaal je € 39,95. Je zal er bij 1-2 per week gebruiken ongeveer 6-7 maanden mee doen.

Wij gebruiken dit product ook tijdens onze Summer gezichtsbehandeling… lees meer…

Nancy Bakx

cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein