Cenzaa Sunshine Gezichtsbescherming

Cenzaa Facial Protection geeft uw huid dat zijdezachte gevoel dat u beleeft na een dagje zonnen, zonder de schadelijke effecten van deze warmtebron. Schadelijke UV straling wordt door 100% natuurlijke ingrediënten gereflecteerd en de Sunshield producten hebben een zeer hoge dosis aan sterke anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. Het product gaat huidveroudering tegen en herstelt de vochtbalans van uw huid. Cenzaa Sunshield wordt geleverd in een medium en high samenstelling. Cenzaa Sun Protection is stap 6 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma.

De Cenzaa Sunshine is dus goed te gebruiken tijdens een dagje zonnen, maar denk er ook aan om in de winter uw gezicht goed te beschermen. De gezichtsbescherming is dus ook uitermate geschikt voor wintersportvakanties.

Belangrijke ingredienten:

– Framboos stam cells, de stamcellen van de framboos zijn rijk aan anti-oxidanten die rimpels voorkomen en de huid jong houden.
– 3D photoage stem cells, afkomstig van de vlinderstruik welke zorgen voor optimale DNA-bescherming.

PCN2® SYSTEM

Met het PCN2® system is de volgende stap in cosmetica gezet. De nieuwste manier van samenstellen, zonder bijwerkingen maar oplossingsgericht. De Cenzaa producten werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering.

ALS EERSTE TER WERELD

In samenwerking met vooraanstaande labatoria – een team van farmaceuten, dermatalogen en huidtherapeuten – ontwikkelde Cenzaa het PCN2® system. Deze revolutionaire uitvinding is gelieerd aan de medische wetenschap.

Gepatenteerde formules in ongekend hoge concentraties zijn in elk Cenzaa product verwerkt en heeft haar unieke werking met bewezen effecten. Het PCN2® system zorgt voor een structurele verbetering in uw gezondheid, schoonheid en happiness.