♥️Couperose & Rosacea Masker♥️
Ziet je huid wat rood, gevoelig of heb je couperose? Dan kan je ervoor kiezen om dit masker tijdens je wellness behandeling er extra bij te boeken.


.
Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert #roodheid van de #huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, epicalmin en aloë vera.
.
Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit!
.
Het ultieme masker voor de rode, gevoelige en vermoeide huid.
.
Www.beautyfitzaandam.nl
.
.
.
.
#couperose #rosacea #rodehuid #gevoeligehuid #schoonheidssalon #schoonheidsspecialiste #beautyfitzaandam

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein