BeautyFit schoonheidssalon
Zaandam

De 10 meest gestelde vragen over Sunday Brush  👇

1. Wat is zonnepoeder en hoe beschermt het tegen de UV stralen?
Zonnepoeder van Sunday Brush is een mineraal poeder met o.a. de ingrediënten Titanium dioxide en Zinkoxide. Het poeder vormt een laagje op de huid en trekt er niet in en reflecteert de schadelijke UV stralen.

2. Wat betekent de 100% natuurlijke formule?
De formule van Sunday Brush is 100% natuurijk, dat wil zeggen dat het geen chemische ingrediënten bevat. Het zonnepoeder van Sunday Brush bevat slechts 6 ingrediënten, en bevat geen nano, geen parabenen, geen siliconen, is dierproefvrij en is een Vegan zonbescherming.

3. Hoe is Sunday Brush getest?
Het zonnepoeder is uitvoerig getest waaronder op de SPF factor en waterbestendigheid. Het poeder van Sunday Brush is als SPF 50 getest en zeer waterbestendig. Daarnaast is het poeder ook dermatologisch getest. De testuitslag geeft aan dat het zonnepoeder geen reactie met de huid geeft, waardoor het zonnepoeder zeer geschikt is voor mensen met een gevoelige huid of een huid- en zonneallergie.

4. Hoe breng je zonnepoeder aan?
Zonnepoeder van Sunday Brush breng je heel gemakkelijk aan met de zelfdoserende brush. De brush verdeelt de poeder gelijkmatig over je gezicht door het maken van ronddraaiende bewegingen met de brush. Ook is de Sunday Brush geschikt voor het aanbrengen van de zonbescherming in je hals en nek en op een kalende hoofdhuid.

5. Moet ik zonnepoeder elke twee uur aanbrengen?
Wij raden aan om indien je veel blootgesteld wordt aan UV stralen, de UV bescherming elke twee uur opnieuw aan te brengen. Voordeel is dat het zonnepoeder heel makkelijk (opnieuw) is aan te brengen met de zelfdoserende brush. Zorg altijd voor een voldoende dekking.

6. Krijg ik een poeder of poederig gezicht van zonnepoeder? Nee, van Sunday Brush krijg je geen poederig of ‘cakey’ gezicht. Sunday Brush is een heel licht en fijn poeder, ontwikkeld door een gerenommeerde cosmetica fabrikant en zo ontwikkeld dat je het poeder niet duidelijk op het gezicht ziet zitten. Dus ook zeer geschikt voor iedereen die weinig tot geen make up gebruikt en ook voor mannen of kinderen.

7. Kan ik zonnepoeder over mijn make up aanbrengen?
Ja, zonnepoeder van Sunday Brush kan je gewoon over je make up aanbrengen. Je kunt het dagelijkse verzorgingsroutine van je huid aanhouden, zoals normaal. Dus ook een dagcrème met SPF is prima, net zoals een foundation. Deze producten kan je allemaal aanbrengen. Daarna als je naar buiten gaat, of later op de dag als je UV bescherming van je dagcrème is uitgewerkt (na twee uur), breng je zonnepoeder van Sunday Brush aan.

8. Hoe lang doe je met een Sunday Brush?
Als je Sunday Brush elke dag intensief gebruikt (om de 2 uur aanbrengt) doe je minimaal 3 maanden met een Sunday Brush. Wij vinden het belangrijk een goede bescherming te bieden, dus zorg altijd voor voldoende dekking!

9. Zijn er navullingen te koop? Nee, er zijn geen navullingen te koop.
Aangezien je zeer lang doet met een Sunday Brush is het meer hygiënisch om de borstel te vervangen als het poeder op is. Op deze manier kunnen wij ook een constante kwaliteit van het product garanderen.

10. Hoe maak ik de borstel schoon?
Je kunt de borstelharen het beste schoonmaken door een tissue of papieren zakdoekje te bevochtigen met wat alcohol of make up reiniger. Je maakt de borstel schoon, door de borstel een aantal keer over het doekje heen te vegen, zodat deze weer schoon wordt. Laat de borstel daarna even drogen zonder dop. Deze handeling kan je zo vaak herhalen als gewenst.

Let op de Sunday brush is alleen bij ons in de winkel verkrijgbaar!
📧 info@beautyfitzaandam.nl
📞06 45 046 338
💆‍♀️Behandelingen de hele week op afspraak
🤗De Webshop is 24/7 open
Wij staan op werkdagen telefonisch, via de mail en whatsapp voor je klaar.