Diepe Rimpels verminderen en na één behandeling zichtbaar resultaat!
MicroNeedling met de Dermapen4 maakt dit mogelijk.

dermapen4 microneedling beautyfit zaandam
dermapen4 microneedling beautyfit zaandam

Een zeer intensieve behandeling geschikt om
-Rimpels
-Littekens
-Acné
-Fijne lijntjes

-Verslapte en verouderde huid
-Onzuiverheden
-Grove poriën
-Zonbeschadiging
-Algehele huidverbetering
-Actieve acne
-Rosacea
-Couperose
-Littekens
-Acne littekens
-Striae en striemen
-Littekens door brandwonden
-Pigmentatie probleem
-Ouderdomsvlekken
-UV-pigmentatie

Diepe rimpels verminderen met de Dermapen 4. De allernieuwste techniek op het gebied van microneedling. Elke dermapen 4 naaldpunt bestaat uit 16 kleinere naalden. De dermapen4 maakt verticaal honderden microgaatjes per seconden. De microwondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten tijdens het dermapen masker binnen 7 minuten. Het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid word geactiveerd. Hiermee stimuleren wij de keratinocyten en fibroblasten in de huid tot de aanzet van huidverbetering. Actieve groei en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen. Zij zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Als je diepe rimpels wilt verminderen dan is dit het belangrijkste proces in de huid.

Wil je graag meer informatie of de microneedling behandeling met de dermapen4 geschikt is voor jou of huidprobleem? Neem gerust contact met ons op, of maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein