Diepe Rimpels verminderen en na één behandeling zichtbaar resultaat!
MicroNeedling met de Dermapen4 maakt dit mogelijk.

dermapen4 microneedling beautyfit zaandam
dermapen4 microneedling beautyfit zaandam

Een zeer intensieve behandeling geschikt om
-Rimpels
-Littekens
-Acné
-Fijne lijntjes

-Verslapte en verouderde huid
-Onzuiverheden
-Grove poriën
-Zonbeschadiging
-Algehele huidverbetering
-Actieve acne
-Rosacea
-Couperose
-Littekens
-Acne littekens
-Striae en striemen
-Littekens door brandwonden
-Pigmentatie probleem
-Ouderdomsvlekken
-UV-pigmentatie

Diepe rimpels verminderen met de Dermapen 4. De allernieuwste techniek op het gebied van microneedling. Elke dermapen 4 naaldpunt bestaat uit 16 kleinere naalden. De dermapen4 maakt verticaal honderden microgaatjes per seconden. De microwondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten tijdens het dermapen masker binnen 7 minuten. Het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid word geactiveerd. Hiermee stimuleren wij de keratinocyten en fibroblasten in de huid tot de aanzet van huidverbetering. Actieve groei en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen. Zij zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Als je diepe rimpels wilt verminderen dan is dit het belangrijkste proces in de huid.

Wil je graag meer informatie of de microneedling behandeling met de dermapen4 geschikt is voor jou of huidprobleem? Neem gerust contact met ons op, of maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/