De huid

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door de huidveroudering kan er een doffe tint en fijne lijntjes ontstaan. De Diamond Touch behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie, dit is direct zichtbaar na 1 behandeling! Doordat wij direct foto’s maken voor en na de microdermabrasie behandeling kan je dit zelf zien.

Cenzaa Diamond Touch

Door gebruik te maken van de Cenzaa Diamond Touch wordt jouw huid op een veilige én effectieve manier behandeld. Jouw huid wordt gecontroleerd gepeeld met de diamanten tip/kop waarbij een krachtig huidopbouwend en huidherstellend serum wordt ingesluisd. Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. Je ervaart direct een frisse en gezond huidteint. Na de volledige kuur heeft jouw huid haar mooie, stralende en glanzende structuur terug. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een mooie huid

De onderstaande huidproblemen kunnen behandeld worden met de microdermabrasie:

  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Pigmentvlekken
  • Zonbeschadigde huid
  • Acne huid, onzuivere huid
  • Acne litteken
  • Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
  • Verstopte, vergrote poriën
  • Littekens
  • Striae
  • Rokershuid

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling is de huid lichtelijk rood. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 12 uur is de meeste roodheid weg. De huid kan aanvoelen alsof je te lang in het zonnetje hebt gezetten, dit gevoel trek vaak binnen een uur weer weg. De huid kalmeren en herstellen met de aanbevolen crèmes en elke dag gebruik maken van het Cenzaa 6 stappenplan. Het kan zijn dat de huid na 2 dagen licht gaat schilferen. De Diamond Touch kan zeer goed gecombineerd worden met bindweefselmassage en/of fruitzuur peeling om zo een maximaal resultaat te bereiken.

Advies na de behandeling

Vermijd direct zonlicht op de huid voor en na de behandeling met de SPF 50 uit de Zonbescherming’s producten van Cenzaa. Na de behandeling is de natuurlijke beschermlaag tegen UV-straling van de huid vermindert waardoor er eerder verbranding en pigmentverschuiving door de zon kunnen ontstaan. De Cenzaa crème’s  bevatten al een basis zonfactor maar dit is niet voldoende na een Diamond behandeling.

Aantal behandelingen

Voor een intensieve behandeling kan de microdermabrasie behandeling ingezet worden als kuur behandeling afhankelijk van de wensen. De huidconditie verbetert bij iedere behandeling, daarom kan de Diamond touch tijdens iedere gezichtsbehandeling worden ingezet. Het aantal behandeling per indicatie kan variëren tussen de 4-8 behandelingen.

Een mooie huid

Een huidcyclus duurt gemiddeld 30 dagen, 1 keer per maand een intensieve reiniging met de Diamond Touch zorgt voor een mooie huid het hele jaar door!

 

 

Tessa Looij